Wednesday, February 10, 2016

These I love

En ole pitkään aikaan tehnyt kosmetiikkapostauksia, joten ajattelin nyt sellaisen tehdä! Tai siis tämä postaus on ollut luonnoksena jo viime keväästä asti, en vain ole saanut aikaiseksi tehdä tätä valmiiksi. :D

Käytän eläinkokeilla testaamatonta kosmetiikkaa, ja viime vuosina olen innostunut todella paljon luonnonkosmetiikasta. Sekoittelen myös kaikenlaisia naamioita ihan keittiön antimista, silloin ainakin tietää, mitä ihollensa laittaa! ;) Kookos- ja oliiviöljyt on ehdottomia suosikkeja! Oliiviöljystä ja sokerista saa tosi hyvän kuorinnan kasvoille, ja kookosöljy tekee ihmeitä tukalle. :)

I use cosmetics that are not tested on animals. Past few years I've been interested in natural cosmetics and I often make my own face and hair masks from what I find from my kitchen.

Aamuisin pesen kasvoni viileällä vedellä, pyyhin kasvovedellä ja laitan kosteusvoidetta. Iltaisin sama kuvio, paitsi ennen tuota pesen kasvojenpesuaineella. Kasvojen pudistuksessa vakiotuotteeni on ollut jo vuosia Lacto Linen puhdistusemulsio ja kasvovesi. Lacto Line kuuluu kotimaisen Lifehairin (taitaa nykyään olla Lh-beauty, ainakin nettisivut löytyy tuolla nimellä..) tuoteperheeseen, heiltä löytyy myös tuotemerkit Biorich, Biolon ja Oliivi, joihin kuuluu niin ihonhoito- kuin hiustenhoitotuotteita. Myös Puhdas koti-merkkiset kodinpuhdistusaineet ovat Lifehairin. Kuten nämä pudistusemulsio ja kasvovesi, myös monet muutkin firman tuotteet ovat hajusteettomia. Tuotteet ovat edullisia ja ajavat asiansa. Mielummin pesen kasvoni jollain simppelillä kuin jollakin voimakastuoksuisella kemikaalimössöllä. Tykkään siis tuoksullisista kosmetiikkajutuista, mutta en kaipaa sitä kasvojenpuhdistukseen, toki jokin mieto, luonnollinen tuoksu olisi jees näissä tuotteissa. Monet pudistustuotteet ovat mielestäni pahanhajuisia. Ihoni on tällä hetkellä aika hyvässä kunnossa, joten en tarvitse tämän tuhdimpaa kasvojen puhdistusta. Miinusta voisi tuotteista sanoa sen verran, että pakkauksen ulkonäkö näissä voisi olla kivempi, nämä ovat aika tylsiä. Muitten tuoteperheiden pakkaukset ovat paljon nätimpiä, esimerkiksi nuo Oliivi-tuotteet.

Kasvovoiteena olen nyt kesästä asti käyttänyt Body Shopin e-vitamiinivoidetta, ostin tuon tuotteen lähinnä söpön ulkomuodon takia. :D Maksoi kympin, mutta on ollut todella riittoisaa, ja tuoksu on kiva ja mieto. Rakastan Body Shopin vartalovoiteita, pakko aina haistella noita vartalovoita jos sattuu liikkeessä piipahtamaan. :D Tällä hetkellä minulla on tuo kookoksentuoksuinen ja isompi vadelmantuoksuinen. Talvella kasvojen iho kuivuu aika paljon varsinkin leuasta, joten laitan usein tuota vartalovoita kasvojen kuiviin kohtiin, jotta meikki levittyisi paremmin. Myös kookosöljy on hyvä tehokosteuttaja iholle!

In the mornings I wash my face with water, clean with facial water and but some lotion. In the evening it's the same ritual, except that I wash my face with face wash first. I use these Lacto Line products, they are Finnish cosmetics. They are cheap and simple, I like it. They are also scentless, which is ok, I hate face products that have a strong, not natural smell. Of course the products could have a mild, natural scent, but I can live without it. Also the bottles could be a bit interesting, they are quite boring with that white look.

For a face lotion I use Body Shop's e-vitamin lotion. It cost quite much but it will last long. And the jar is so cute! I love Body Shop's body butters, they have amazin scent! I have this coconut and rasberry body butters, they are great. I use them also for my face sometimes, because in winter my face is very dry and needs lots of moisturizing. 


Rrrakastan Freemanin tuotteita! Tässä tämän hetkisessä käytössä olevat tuotteet. Suosikki kasvojenkuorinta-aineeni, pinkinvärinen greippi, ei ole tässä, sitä ei aina löydä joka kaupasta, mutta tuo oranssikin on kiva. Kaikki Freemanin tuotteet ovat niiin ihanantuoksuisia. <3 Suomesta en ole koskaan löytänyt Freemanin shampoita tai hoitoaineita, pari vuotta sitten törmäsin niihin Italiassa, en tiedä valmistetaanko niitä enää.

I love Freeman's products! Here are the products that I'm using at the moment. My favourite face-peeler the grapefruit is not here, I bought the apricot because couldn't find the other. Mmm I love the scent of the Freeman products. <3 I haven't found their shampoos or conditioners from Finland, I don't know do they even make them anymore.


Tällä hetkellä minulla on käytössä vain Yves Rocherin hajuvesiä, käytän nämä loppuun ennen kuin uutta ostan. Yver Rocher menetti pupulogonsa, joten en enää osta heidän tuotteitaan, toki käytän loppuun entiset, sillä tyhmää on heittää roskiin.

Hammastahnana olen käyttänyt pitkään Urtekramin hammastahnaa, tämä on ihanan pehmeänmakuinen eikä polta suuta niin kuin Pepsodentit sun muut. Ostan enemmän Urtekramilta ruoka- kuin kosmetiikkajuttuja, en kauheasti pidä heidän hiustuotteistaan tai deodoranteistaan, mutta saippuat ovat kivoja.

At the moment I'm using Yver Rocher's eau de toilette, I 've got many of them so I use them before buying new from some other company. Yves Rocher doesn't have the Leaping Bunny logo anymore, so I don't buy them anymore.

I use Urtekram's toothbrush, it has so soft taste. I love Urtekram's food products but their hair products not so much.


Tätä Flown shampoopalaa olen käyttänyt jo pitkään, se on tosi hyvä! Riittoisa ja tekee tukasta kivan tuuhean oloisen. En ole vielä testannut Flown muita tuotteita, haluaisin kokeilla heidän kasvosaippuaansa. :) Pitkään pesin hiukset ihan marseillesaippualla, siitäkin saa tosi tuuheat hiukset ja pitää hiusvärin yllä pitempään kuin normishampoolla pestessä, mutta testattuani tuota Flowta olen pitäytynyt siinä. Kuivashampoona käytän Klippotekettiä se on edullinen ja ajaa asiansa. Tämä ei ole eläinkokeilla testaamaton, mutta en ole vielä löytänyt testaamatonta tuotetta. Jos joku tietää, niin saa vinkata!

I wash my hair with this shampoo piece, it's Finnish. It makes the hair so fluffy and produst is long-lasting. I used to wash my hair with marseille soap, it also makes hair so fluffy! I use also dry shampoo from Klippoteket, it's tested on animals I think, but if you know an animal friendly dry shampoo, please tell!


Tässä on uusia tuotteita, joita en vielä kaikkia ole testaillut. Oliivi-hoitosuihke on ihanan tuoksuinen ja olen sitä laittanut pyyhekuiviin hiuksiin ja latvoihin tuota Laveran hiusöljyä, se on tehnyt latvoistani paremman kuntoiset!

Here's some new products which all I haven't tested yet. The hair products are great!
No comments:

Post a Comment