Monday, February 8, 2016

A Day with Me


 Tämä postaus kertoo viime viikon maanantaistani. Blogeissa pyörii näitä aina silloin tällöin, ja koska tykkään lukea näitä niin ajattelin pitkästä aikaa tehdä itsekin tämmöisen! :)


-klo 6.30-7.45: Herätys ja suihkuun. Keitän puuroa ja kahvia. Yleisin arkiaamun aamupalani on puuro, en varmaan osaisi olla ilman sitä (nimimerkki Puuroaddikti). Tämän hetkiset lempparilisukkeet puuron kera ovat maapähkinävoi ja banaani, ai että on hyvää ja täyttävää! Tänään ripottelin puuroon myös mustaherukoita ja siemeniä. Tällä setillä pysyy nälkä loitolla pitkään!
  Aamiaisen jälkeen pukeuduin, harjasin hiukset ja laitoin meikkivoiteen ja puuterin. Kävelen tai pyöräilen kouluun jokirantaa pitkin, joten en laita kajaalia tai ripsiväriä vielä, ne olisivat poskilla ennen kouluun pääsyä. :D Meikkaan yleensä silmät vasta koulussa. Tänään lähtö venyi (perusmaanantai..), yleensä pyrin lähtemään koululle jo puoli kahdeksan.


-klo 7.45-8.20: Kävelen koululle kuunnellen samalla Moonspelliä.-klo 8.20-10.30: Treenaan yksin harjoituskopissa. Minulla on tapana tulla aikaisin koululle, jotta pääsen valkkaamaan parhaan soittimeen treenejä varten, koulu on vielä aika autio kahdeksan aikoihin. Koulussa on paljon treenikoppeja, mutta niin on myös väkeäkin, joten jos ei ole ajoissa, on kaikki parhaat soittimet varattuja. Tänään en päässyt lemppariluokkaani, mutta oli tuokin flyygeli ihan jees. Viime viikon torstaina osallistuin pianokilpailuihin, joihin olin treenannut syksystä asti, nyt kun kilpailut olivat ohi, pääsin tänään vihdoin treenaamaan uusia kappaleita! Tänään treenasin Bachin preludia ja fuugaa ja soittamani sonaatin viimeistä osaa. Harjoittelun lomassa räpsin kuvia postausta varten.-klo 10.30-12: Istun musiikkianalyysin tunnilla. Viime kerralla oli tentti ja tänään siirryttiin uuteen aiheeseen. Analysoimme renesanssiajan musiikkia. Olin vähän maanantaikoomassa, ja selailin opettajan höpöttäessä Instagrammia. :D Yleensä neulon tämmöisillä tunneilla, missä pitää vain istua ja kuunnella, tänään jäi neulepuikot kotiin, joten oli vähän hankala keskittyä..

-klo 12-12.30: Syön lounasta kavereiden kanssa. Söin linssikeittoa, ison kasan salaattia ja pari palaa ruisleipää, nam.

-klo 12.30-12.45: Valmistaudun lähtemään töihin, käyn monistamassa pari monistetta kirjastossa.

-klo 12.45-13.30: Kävelen töihin eräälle ala-asteelle. Aloitin siellä työt lasten piano-opettajana kaupungin palkkaamana. Teen töitä vain maanantaisin, minulla on kahdeksan oppilasta. Puhun kävelymatkan aikana siskon kanssa puhelimessa.

-klo 13.30-17.20: Opetan. Pääsin tänään lähtemään aikaisemmin, sillä yksi oppilas oli kipeänä. Yksi oppilas taasen oli tehnyt minulle ihanan kortin! :)


-klo 17.20-17.40: Kävelen kotiin ja käyn matkan varrella kaupassa.

-klo 17.40-19: Teen ruisburgerin Reissumiehestä, tuoreesta pinaatista, vegaanisesta majoneesista ja itsetehdyistä papupihveistä. Burgerin viereen ladon kasan babyporkkanoita ja kirsikkatomaatteja. Keitän myös itselleni jättikupin teetä. Katsotaan kullan kanssa jakso Breaking Badia.

-klo 19-20: Tänään oli pitkä päivä, enkä jaksa lähteä salille tai jumppaan, loikoilen sängyllä ja opettelen huomisen kuoronjohtokurssin johdettavia kappaleita ja kirjoitan tätä postausta ylös. Päätän muokata kuvat jonain toisena päivänä.

-klo 20-21: Syödään iltapalaa ja katsotaan Breaking Badia.

-klo 21-22: Luen sängyssä ja rupean aikaisin nukkumaan, huomenna taas pitkä päivä luvassa.English translation:

Here's a Day with Me post from last Monday. I hope you enjoy!

-6.30-7.45: I wake up and take a shower. I cook some porrige and coffee. I love porridge I eat it almost every morning. My favorite combo is porridge with peanut butter and banana mmm so delicious! And filling!

-7.45-8.20: I walk to school. It's cold!

-8.20-10.30: I play piano in one of my school's rehearsal rooms. We have many of them, but if you don't get to school early, there's only bad pianos left. I usually always go to school early so I can choose the best grand piano to play.

-10.30-12.00: I'm sitting in music analysis class. We are analysing Renaissance music. It's a bit boring so I browse Instagram and try to focus on what the teacher speaks.

-12.00-12.30: I'm having lunch with friends. I had lentil soup, salad and rye bread mmm yummy.

-12.30-12.45: I prepare to go to work, before leaving I take some copies of notes for my students.

-12.45-13.30: I walk to a elementary school, where I give individual piano lessons to little children. I talk with my sister in the phone while walking.

-13.30-17.20: I teach. One of mys students is sick, so my work day is a bit shorter. One of my students gave me a card, so cute!

-17.20-17.40: I walk home and on the way go get some food from near-by supermarket.

-17.40-19.00: I prepare myself a vegan hamburger and me and my boyfriend watch one episode of Breaking Bad.

-19.00-20.00: Today was a long day, so I don't have energy to go to gym. I just lay on a bed and try to so some school stuff and write this all down.

-20.00-21.00: We eat some snack and watch Breaking Bad.

-21.00-22.00: I read in bed and fall asleep early. Tomorrow's gonna be a long day too.

No comments:

Post a Comment