Tuesday, January 26, 2016

Color me

Olen ihan hurahtanut värityskirjoihin! Välillä innostuu värittämään niin paljon, että menee käsi ihan kramppiin, sitten on pakko lopettaa. :D Ostin ensimmäiset värityskirjani kesällä, mutta innostuin niitä värittelemään vasta viime vuoden lopulla. Kesällä ei vielä ollut kaupat pullollaan erilaisia kirjoja, Suomalaisessa kirjakaupassa taisi olla vain muutama, joista sitten valitsin tämän kuvassa olevan.


Nykyään kaupat pursuaa kaikkia ihania värityskirjoja!! Vannoin itselleni, että ostan uuden värityskirjan vasta kunhan saan yhden entisen väritettyä kokonaan. :D Värittäminen on ihanan rentouttavaa, kuuntelen aina samalla klassista musiikkia, ihanaa vain keskittyä värittämiseen ja musiikkiin, suosittelen!

Onko täällä muita värityskirjoihin höpsähtäneitä? :)

English translation:

I've fallen in love with coloring books! Sometimes I color so much that my hands started hurting. :D Here in Finland the colouring books are a big thing now, yet in summer there were only few coloring books available in book stores, now you can find coloring books everywhere. This one in the pictures I bought last summer, but I really got interested in coloring at the end of last year. It's so relaxing! I usually listen classical music while coloring, it's so nice to just focus on coloring and listening music after a hecitc day. :)

4 comments:

 1. Minuakin on pitkään houkuttanut värityskirjan hankkiminen, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa. Sellaisiinkin olen törmännyt joissa väritystehtävät ovat postikortteja jotka voi sitten värittämisen jälkeen lähettää! Täytyy varmaan joku päivä mennä tsekkaamaan kirjakauppaa huolellisesti niin jospa sieltä sitten jotain tarttuisi mukaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo noi postikortit ois kivoja, niitähän vois myös värittömänä kaverille lähettää, ja hän saisi sitten värittää itse. Mietin myös, että korttien askarteluissa voisi hyödyntää noita värityskirjojakin kun ne on jo täyteen väritetty, voisi leikata näteimmät kuvat ja askarrella kortteja niistä. :)

   Delete
 2. It looks great. I have a pretty addiction to colouring books as well, it is so relaxing to do.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeah it is! Sometimes I just don't feel like watching tv or surfing the internet, then my coloring books are a good way to relax! :)

   Delete