Friday, January 8, 2016

Christmas gifts

Tässä muutama saamani joululahja ja pari itsetekemääni lahjaa. :) Perheeltä sain muun muassa tämän ihanan pitsimekon ja söpön henkarin! Rakastan mekkoja ja pitsiä, joten oikein napakymppivalinta! Tämän lisäksi sain söpön Ressu-yöpaidan, paaaljon teetä, lakanan, sukkia, värityskirjoja ja kyniä, kaikenlaisia kuiva-aineita ruokakaappiin ja kosmetiikkajuttuja.

Here's some Christmas gifts I got. From my family I got this lovely dress! I love dresses and lace. <3 I also got a night gown, looots of tea, sheets, socks, coloring books and pencils, all kinds of dry ingredients for my kitchen and lots of cosmetics.


Appivanhemmilta saatiin kaikenlaista myös. Nämä peltirasiat ovat niin suloiset! Hyvä lahja ompelijalle. :) Saatiin poikkiksen kanssa yhteisesti kaikenlaista keittiötavaraa, kuten patalappuja ja mausteita.

From my parents in law I got these cute tin boxes! We also got some stuff for our kitchen.Neuloin tapani mukaan paljon sukkia ja muita lahjaksi läheisille. Siskolle tein palmikkosäärystimet ja mummulle kynsikkäät. Kaverini pyysi minua tekemään siskontytölleeni converse-sukat, niistä tuli ihan hauskat!

I knitted a lot last year, I made socks and others for Christmas presents for my dear ones. My friend asked me to make this converse socks for her sister's baby.


Vanhemmalle siskontytölleni tein pipon Rohkelikon väreissä, ja nuorimmainen sai tämmöisen kierrätysmateriaalista ommellun possupehmon. Kaavat otin Suuresta Käsityölehdestä.

For my sister's daughters I made a Griffindor beanie for the older one and for the younger one I made this pig. :)


4 comments:

 1. Ootpa saanu ja antanu kivoja lahjoja! :) Vähän hihittelin itsekseni tolle henkarille, koska se on niin osuva ainakin minun tapauksessani: vaatekaappi on ihan ylitäynnä vaatteita, mut silti ei oo mitään päällepantavaa. :D
  Ja toi ompelemasi possu on ihan supersöpö! ♥ Minulla on ollu pitkään aikeissa ommella tai virkata itelleni jokin kiva pehmo, mut en vaan oo koskaan saanu aikaiseksi. Ehkä tänä vuonna. :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo äiti oli ton henkarin nähny kaupassa ja sano, että mä tulin heti mieleen. :D Tommosia isompia pehmoja on kiva ommella, pienet menee sitte semmoseks näpertelyks.. :D

   Delete
 2. Ihania lahjoja! <3 Tosi kaunis tuo mekko ja hengari on just hyvä. ^^ Mie oon kans tuollaisia saanut erilaisilla kuoseilla, oon tykännyt kun hyviä ovat käytössä ja satiinit sileitä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo tommosista mekoista tykkään, käytän ihan arkivaatteina, piristää arkee kun on nätti mekko päällä. :) Vois joskus ottaa urakaks päällystää jämäpaloilla kaikki muovihenkarit, niistä aina vaatteet valuu lattialle :D

   Delete