Friday, January 22, 2016

Black and purple

Nyt olisi luvassa asukuvia pitkästä aikaa! Olen ollut koko tämän alkuvuoden flunssassa, viime viikolla lääkäri totesi, että kyseessä on poskiontelontulehdus. Ei ole ollut kovin hehkeä olo, joten asukuvia ei ole tullut otettua. Vihdoin tällä viikolla olo oli jo sen verran parempi, että viitsi vähän miettiä, että mitä laittaa ylleen. :D Nämä kuvat on otettu keskiviikkona, silloin lähdin kotoa vasta yhdentoista aikoihin, joten kerrankin sai kuvia otettua valoisaan aikaan! Yleensä menen koululle jo seitsemän tai kahdeksan aikoihin, mutta nyt keskiviikkona oli hieman poikkeuksellinen päivä, päästiin kapellimestarikurssilaisten kanssa seuraamaan Åbo Svenska Teatteriin Taikahuilun harjoituksia. Hitsi kun olisi siistiä päästä katsomaan esitystä!! Liput ovat kyllä sen verran kalliita, että pitää kyllä harkita tarkkaan, raaskiiko ostaa. Olisi se kyllä ainutlaatuinen kokemus, en ole koskaan oopperaa käynyt katsomassa, ja olisihan se hyvä vähän sivistää itseään, sentään klassista musiikkia opiskelen!

Päivän asu koostui lemppariväreistäni, mustasta ja violetista. Kaikki asun osat ovat käytettynä hankittuja, paitsi Queen of Darknessin luottohameeni ja thermolegginsit. Takki on äidin vanha, t-paita kaverin vanha ja Iron Fistin saappaat ostin kirpparilta viime keväänä. Saappaat ovat ihanan lämpimät, kunnon pakkasilla olen alle laittanut pitkät villasukat, sitten tarkenee! Harmi vain, että saappaissa on uggeille tyypillinen ohut pohja, joka kuluu nopeasti käytössä, ja koska saappaat ovat varresta kokonaan pehmeät, ne eivät tue nilkkaa kauhean hyvin. Nyt saappailla on hyvä kävellä jos ei ihan hiekkatiellä tallusta, mutta minulla on toiset samanlaiset Iron Fistin saappaat, ja ne ovat jo kuluneet pohjasta sen verran, että käveleminen on vaikeaa, sillä pohja ei pysy paikoillaan. Mutta saappaat ovat niin söpöt ja ne on helppo sujauttaa jalkaan! Jospa nämä nyt jonkin aikaa kestää, pitää yrittää välttää kävellä kauhean hiekoitetuilla teillä. Lumihangessa nämä ovat omiaan!

Ei hitto ku oon niin hobiitti :D

Minua ei ole kauheasti viime aikoina kiinnostanut tietokoneella oleminen. Blogia kyllä tekisi mieli päivittää, mutta jotenkin tietokoneen ruudun tuijottaminen ei kiinnosta. :D Kauheasti on bloggerissa lukemattomia blogijulkaisuja seuraamiltani blogeilta, pakko saada nekin luettua, mutta mutta. :D (Puhelimella tulee jonkin verran luettua, mutta siinä on niin hankala kommentoida, joten mielummin luen koneelta.) Varmaan kyseessä stressin ja flunssan aiheuttama väsymys. Osallistun ensi viikolla pianokilpailuun, ja olen sitä stressannut koko alkuvuoden, kun en ole tarpeeksi päässyt treenaamaan flunssan takia. Viime viikolla olin pari päivää pois koulusta, mutta enemmän en ole kyennyt olemaan, pakko treenata. Päivät menee tosi pitkiksi, ja kotiin päästyä on niin väsy, että värittelen mielummin värityskirjojani tai luen kuin olen koneella tai katson telkkaria. Jospa tämä tästä kunhan ensin paranen kunnolla ja pääsee taas lenkkeilemään ja salille, sitten varmasti virkeämpi olo. :)
English translation:Outfit pic's after a while! I've been in flu for three weeks now, and haven't been in mood for taking outfit pics (and my outfit's haven't been worth taking pics, trust me haha :D). These pics were taken on Wednesday, when I was at home when there was light (which happens rarely on winter time..).  That day I had an opportunity to get to see when a city's theater rehearseled Mozart's Magic Flute. It was cool! It would be awesome to see the real performance too, but the tickets are quite expensive.

 Almost all parts of the day's outfit are second hand except my Queen of Darkness' skirt and thermo leggins. My boots are Iron Fist's, I bought them last spring from flea market. They are so warm. <3 Pity that the bottom of the boots are quite thin, they probably won't last very long.

I haven't been in mood for spending time with computer, I guess I'm just too tired and stressed due to school and flu. I would like to blog more, I wish I could do it without computer haha. When I come home from school I just color my coloring books, read and go to sleep early. I hope this stress will pass soon, next week I will participate in my very first piano competition. Wish me luck!

No comments:

Post a Comment