Saturday, December 5, 2015

Red combat boots

Viime viikolla kiikutin vihdoin viimein rakkaat punaiset maiharini suutarille, ja vihdoin sain kengät käyttöön parin vuoden tauon jälkeen. Uskomatonta, miten tällaiset pikku jutut voivat venyä ja venyä! Suutari vieläpä löytyy naapuristani kröhöm.. 
  Ostin nämä maiharit jostain kenkäkaupan alennuksesta pilkkahintaan muutama vuosi sitten, ja käytin niitä aktiivisesti vuoden ajan, jonka jälkeen toisesta kengästä meni vetoketju rikki. Ajattelin korjata ne piakkoin, sillä nämä ovat täydelliset talvikengät, ne tuntuvat hyvältä jalassa, varpaita ei palele ja kengillä on tukeva ja hyvä kävellä. Ja plus, tällaisilla Turun vesisohjotalvikeleillä ovat täydelliset, ei kastu varpaat! Korjauttaminen sitten kuitenkin siirtyi aina seuraavalle ja seuraavalle talvelle.. Minun oli jo viime vuonna tarkoitus ottaa itseä niskasta kiinni ja viedä suutarille poposeni, mutta eeeih tallustelin koko viime talven talvitennareissa, jotka olivat likomärät joka sadepäivän jälkeen. Olipas fiksua juu. Mutta vihdoin voin käyttää näitä ihanuuksia! Minusta nämä sopivat monen asun kanssa, esimerkiksi tuovat hauskan kontrastin mekon tai hameen kanssa, mutta sopivat myös pitkien housujen pariksi. :)

  Mites te, onko teillä ollut jotain naurettavan helppoja must-do-juttuja, joiden suorittaminen on vaan venynyt ja venynyt? 
English translation:

Last week I took my old combat boots to cobbler's. The zipper from the other shoe broke some years ago and I guess I just been so lazy and not to have these fixed before. I don't understand why, because I love this shoes and now when they are fixed I wear them all the time. They are comfy, warm and keeps my feet dry when it's raining. And they look awesome!

No comments:

Post a Comment