Thursday, December 3, 2015

Christmas wishes

Jee joulukuu on täällä taas, ja on aika tehdä joululahjatoivelista! Tässäpäs minun toiveet!


1. Äänityslaite
  --> Haluaisin sellaisen suht pienen ja kätevän äänityslaitteen, jolla voisin helposti äänittää lauluani ja soittoani. Opiskeluuni kuuluu suurimmaksi osaksi yksin treenaamista, joten on kätevää nauhoittaa omaa soittoaan/lauluaan, kuunnella ne ja pohtia, miten missäkin kohdassa voisi parantaa yms. Kun omaa tulkintaa kuuntelee nauhoitettuna, osaa paremmin kiinnittää huomiota korjattaviin kohtiin. Soittaessa/laulaessa luulee tekevänsä kaikki yksityiskohdat selkeästi, mutta nauhalta kuunnellessa huomaakin, että kyllä parannettavaa on. Ja sitten kuukausien tai vuosien päästä voi kuunella, miten onkaan kehittynyt! Ja muutenkin olisi aika hauskaa laittaa omia äänitteitä SoundCloudiin tai Youtubeen, ja saada ihmisiltä kommentteja. :)2. Kosmetiikkaa 
--> Olen ollut aika laiska ostamaan mitään meikkejä, välillä tulee kyllä kuolailtua kaikenlaista netistä, esimerkiksi noita Sleekin luomiväri-paletteja ja kaikenlaisia ihania kynsilakkoja. Mun kaikki kynsilakat on jotain ikivanhoja, puolet kuivunu puteliin kiinni. :D Olisi kiva saada kauniita, laadukkaita kynsilakkoja! Esimerkiksi joku kaunis tummanvihreä, viininpunainen ja joku pastelli olisivat ihania! Myös kaikki ihanat Freemanin ja Body Shopin suihkugeelit, vartalovoiteet yms on ihania! Freemanin kuorintavoiteet ja kasvonaamiot on ehdottomia suosikkejani!

3. Lahjakortteja
--> Lahjakortit käy aina! Mieluisimmat lahjakortit olisivat esimerkiksi EMP:n Back Streetin ja Blackgroupin lahjakortit, noista hankin useimmiten vaatteeni. Myös kosmetiikkalahjakortit käy tai esimerkiksi leffaliput. :)

4. Foam roller
--> Tää on niin mainio apu kipeisiin lihaksiin! Olen tätä salilla pari kertaa käyttänyt, itse rullaus sattuu ihan perkuleesti, mutta sen jälkeen olo on ihana. <3

5. Tee, kahvi, superfoodit yms
--> Olen teen suurkuluttaja, joten tee on aina tervetullut lahja. Tämän hetkisiä suosikkeja on Twinningsin omena-kaneli-rusinatee ja kaikki ihanat Clipperin teet ja teepuotien ihanuudet. Rakastan myös hyvää kahvia, joten erilaiset laadukkaat kahvit maistuu. :) Myös kaikenlaiset superfoodit ja esim pähkinät olisi myös kivoja. Superfoodeista itse käytän paljon chiasiemeniä ja ceyloninkanelia, mutta haluaisin myös kokeilla muitakin ruokiin helposti lisättäviä superfoodeja. Ja kookosöljy on myös yksi suosikeistani! Nämä kaikki on aika hintavia, joten kyllähän se opiskelijan sydäntä lämmittää, jos näitä joulupaketeista löytää. :)


Mitäs te toivotte joululahjaksi? :)


English translation:

Wuhuu December is here again and it's time for my Christmas wishlist!

1. Recording device
--> I'd like to have some small recorder, I'd like to record my piano playing and singing, it would be helpful for my music studies. Most of my studying is about practicing alone, so recording would help me now which parts I need to practice more and etc. And it would be interesting to do some recordings to put in Soundcloud or Youtube!

2. Cosmetics
--> I'd love to have some of Sleek's eye shadow palettes, they are so pretty! And I desire for beautiful nail polishes too. Aaaand I absolutely love Freeman's and Body Shop's stuff. <3

3. Gift cards
 --> They are always welcome! <3

4. Foam roller
 --> Perfect help for soring muscles!

5. Tea, coffee, superfood etc..
 --> I drink a lot of coffee and tea, so they are perfect presents. Also all kind of superfoods and nuts would be a cool gift, I like them a lot. :)

2 comments:

  1. Tee, lahjakortit ja suihkusaippuat ja muu kosmetiikka on aina kyllä ihan parasta :) Minunkin ostoslistallani pyörii Sleekiä! Hankin Oh So Specialin kesällä ja nyt pohdin, että voisihan sitä jonkin toisenkin paletin hankkia Sleekiltä :)

    ReplyDelete
  2. Ne Sleekin tuotteet oli Pretty.fi:ssä Black Fridayn aikaan alennuksessa, mut en silti raaskinu tilata, nyt vähän harmittaa. :D

    ReplyDelete