Friday, November 6, 2015

Random

Rupesin merkkaamaan kalenteriin ideoita ja päivät, joina päivittäisin blogia. Tämä on osoittautunut hyväksi keinoksi, aina ei muista kaikessa kiireessä ja hulinassa blogia, mutta kun se lukee kalenterissa niin säännöllinen päivittäminen onnistuu paremmin! Ja kun monen kuukauden ideat on jo mietitty, niin pähkäilyyn ei mene aikaa, kaivaa vain esiin postaukseen tarkoitetut kuvat ja ryhtyy päivityshommiin! :)
  Keskiviikkona minulla oli tarkoitus julkaista asukuva, mutta olen tiistaista asti ollut flunssassa, joten tällä viikolla en kykene asukuviin, ei tulisi varmaan kauniita kuvia kun nenä vuotaa koko ajan.. Ajattelin nyt julkaista muutaman randomin kuvan, jonka löysin koneelta, ja jotka eivät ole sopineet mihinkään edellisiin postauksiin. :)

Tein syyslomalla ensimmäistä kertaa korvapuusteja! Ne oli  namm ja niin helppoja tehdä, pitää tehdä taas uudestaan piakkoin, koska rakastan pullaa. <3Käytiin pari viikkoa sitten poikkiksen kanssa katsomassa tuommoinen Sagas, missä iso orkesteri soitti elokuva- ja pelimusiikkia. Vitsi, että oli mielettömän kuuloista livenä! Ihan kylmät väreet meni, kun soittivat Lord of the Ringsiä ja Skyrimiä, huh! Ja lipun hinta oli opiskelijalle vaivaiset viisi euroa, ihan hävettää, että en ole aikaisemmin Turun konserttitalolla käynyt konsertteja kuuntelemassa, se on vieläpä viiden minuutin kävelymatkan päässä kämpästäni..


Vietettiin poikkiksen kanssa romanttinen ilta autiossa olohuoneessamme, laitettiin viltti lattialle, syötiin, juotiin ja juteliin. Oli kivaa. <3 Kynttilöitä kun olisi vielä sytyttänyt, mutta en ollut älynnyt ostaa tulitikkuja!


Poikkiksen mummo antoi etukäteisjoululahjan: Muurlan muumimukit! Söpöjä ovat. <3


Tämä unohtui esitellä aikaisemmin. Löysin kirppikseltä ison raitapaidan eurolla ja pilkullisen hameen kahdella eurolla. Hame on tosi suurta kokoa, joten joutuupi hieman kaventelemaan..Raitapaita on kiva lisäys mun raitavaatekokoelmaan!


Lopuksi kuva meidän rasavilleistä. Meille syntyi neljä pentua viime joululomalla, tässä on kaksi meille jäänyttä vauvelia, Pätkä ja Miina. On ne kyllä kasvaneet nopeasti! Yritin ottaa nätin yhteiskuvan, mutta se on ainoastaan mahdollista kun nämä riiviöt nukkuvat, muuten on hankala pitää niitä paikallaan. :DEnglish translation:

I started to mark in my calender the days, when I would update my blog. It's been a a good idea, now it's easier to update the blog more regularly. On Wednesday I was going to make a day's outfit post, but since I've been sick almost all week, I decided to skip that post. Now I show you some random pics I found from my computer.

In first pic there are my very first selfmade cinnamon buns! I don't know is in English many names for buns, in Finnish we have many names because there's not just buns, there's many different kinds of buns! This one is called "korvapuusti" which is a funny name because the same word is/was used for pinching a child's ear if she/he was naughty. I hope no one do it anymore, but I guess it was normal back in the old days.

In second picture there's tickets for the Sagas,, which was a great movie/game music concert perform by Turku filharmonic orchestra. We went there two weeks ago with my boyfriend. It was so awesome to hear these song live! Especially Lord of the Rings and Skyrim gave me the chills.

In third picture you can see me and my boyfriend having a romantic dinner in our empty living room. We just put a blanket on the floor, ate pizza, drank white wine and talked. It was nice. <3

Fourth pic: We got an early Christmas present from my boyfriend's grandma. Moomin mugs, so cute. <3

Fifth pic: I forgot to show these earlier, I found them from the flea market. Shirt was 1e and skirt 2e. Skirt is very large so I have to make it smaller, shirt is also quiet big, but it's good, I like big shirts. And I love stripes!!

Last pic: Here are our naughty puppies, they were born last Christmas holiday. Four puppies, and these two of them stayed with my parents. They are adorable. <3

2 comments: