Saturday, October 3, 2015

Leaves they fall

Kääk jo lokakuu, mihin tämä aika menee?? Harmittaa, että olen koulun takia ollut niin kiireinen, etten ole enemmän ehtinyt ihastella ja nauttia syksystä.. Viime sunnuntaina käytiin poikkiksen kanssa kävelyllä kirpakassa syyssäässä. Ihastelin hehkuvia vaahteroita, koivunlehtiä lätäköissä ja vuoden viimeisiä luonnonkukkia. Ja puusta pudonneita omenoita! :)

En ole muuten täällä blogissa esitellyt elokuun lopussa hankkimiani Reebokin urheilutrikoita, jotka löysin Stadiumin nettikaupasta. Ihastelin näitä jo kesällä, mutta korkean hinnan takia en raaskinut ostaa. Lopulta ajattelin, että ei kai laadukkaista ja näteistä treenipöksyistä haittaakaan ole. :D Onneksi ostin, sillä nämä ovat IHANAT. Ovat niin istuvat ja mukavantuntuiset, että tuntuu kuin ei olisi housuja ollenkaan jalassa. :D Eikä tule treenin aikana kuuma! Jos olisin rahoissani, hommaisin Black Milkiltä semmoiset vuoritetut trikoot "toastiet" (esim tämmöiset)! Tykkään lenkkeillä mielummin tuommoisissa vartalonmyötäisissä trikoissa kuin isoissa verkkareissa tai toppahousuissa, joissa tulee takuuvarmasti juoksulenkillä kuuma. Toivottavasti nämä Reebokit ovat hintansa väärtit, eivätkä nukkaannu tai kulahdu ihan heti!!

Neuloin muuten uuden pipon itselleni viime viikolla. Hävitin viime vuonna käyttämäni  itsetehdyn palmikkopipon, joten piti neuloa äkkiä uusia pipo. Valitsin siis ihan simppelin, mutta muhkean mallin, jotta tulisi nopeasti valmista, eikä tarvitse lähteä paljain päin ulos. Tein pipon ohuesta villalangasta (Novita Nalle). Valitsin väriksi mustan, sillä se sopii hyvin erilaisten takkien ja punaisten hiusten kanssa. :)


Jacket: Iron Fist
Tights Reebok
Beanie: DIYEnglish translation:

Whaaat October already??? I've been so busy with the school, I haven't had the time to enjoy autumn! Last Sunday we went for a walk and I adored blazing maples, leaves on small puddles, last flowers of the year and fallen apples. 

I haven't shown you these Reebok's sport tights I bought on August. They are so perfect! I don't even feel like I'm wearing pants when I wear this, they are so comfy and tight-fitting.

I made a new beanie for myself. I wanted a simple, but big and I chose black colour so it will look good with all kinds of jackets and with my red hair. :)

2 comments:

 1. Niinpä, mihin tuo aika oikein menee? :D Kohta on jo joulu..:D

  Waude mitkä pökät! Kyllä kelpaa lenkkeillä ja reenailla.. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta tuntuu, että vastahan sitä uutta vuotta juhlittiin. :D Mutta jeee ei haittaa jos joulu tulee äkkiä, mä ootan sitä innolla. :) Ja nää on kyllä kivat pökät, täydelliset belfieiden ottamiseen!! :D

   Delete