Sunday, October 25, 2015

Bare feet

Unohdin lomalla päivittää yhdet asukuvat, nämä on siis otettu lapsuudenkodissani. Löysin hameen kirppikseltä kahdella eurolla ja pitkähihaisen pitsipaidan sain poikakaverin siskolta. Oli vähän vilpoinen maa kävellä avojaloin, mutta en jaksanut vetää kenkiä jalkaan. :D Kävelen kesällä aina avojaloin pihalla, tämä oli sitten varmaan vuoden viimeinen kerta ellei sitten talvella innostu ulkosaunasta lähtemään lumihankeen kävelemään. :D


Loma meni kyllä nopeasti ohi, en tehnyt mitään ihmeellistä, leivoin, ompelin, neuloin, katsoin Netflixiä, tein pihatöitä, luin ja nautin perheen seurasta. Pienenä inhosin haravointia, mutta nykyään kun kaupungissa asustelee, niin on mukavaa mennä maalle ja haravoida tai kantaa halkoja liiteriin. Se on niin eksoottista kaupunkilaiselle. :D Paluu arkeen sujui kivuttomasti, pitkällä lomalla ehtii tulla ikävä koulun flyygeliä. :D On niin ihanaa, että tänä vuonna minulla on paljon vähemmän kursseja, joten jää enemmän aikaa piano- ja laulutreeneille. Valmistun keväällä muusikoksi, ja asetin kevääksi hurjan tavoitteen, yritän saada klassisesta pianosta C-tutkinnon suoritettua ja klassisesta laulusta 2/2. Laulututkinnossa ei varmasti ole mitään ongelmia, mutta tuo pianotutkinto saattaa osoittautua liian isoksi palaksi, sillä aloin treenaamaan tutkintoa varten vasta syksyllä. Yleensä C:hen treenataan kaksikin vuotta, mutta olisi niin huikeeta saada se alta jo nyt pois, ja jos sattuisi Amk:iin pääsemään, niin ei tarvitsisi sitä C:tä enää siellä tehdä, vaan voisi keskittyä B-tutkintoon. :)

(Musiikkitutkintoihin perehtymättömille sen verran, että omasta instrumentista voi suorittaa musiikkiopistossa/ammattiopinnoissa tällaisia tasokartoituksia eli tutkintoja. Ensin on perustaso 1/3, 2/3, 3/3 jonka jälkeen tulee käänteisessä aakkosjärjestyksessä D, C, B ja A. A on korkein ja vaativin tutkinto. Muusikon perustutkintoon vaaditaan, että omasta pääinstrumentista pitää suorittaa vähintään D-tutkinto ja sivuinstrumentista 1/3. Laulussa perustasossa on vain 1/2 ja 2/2.)Minä lähden tästä siivoilemaan ja sitten soittelemaan koululle, hyvää sunnuntaita kaikille! :)
English translation:

Here's some outfit pics from my holiday. I visited my parents in the countryside. Mum took the pics, I was too lazy to wear shoes, I like walking bare feet though now the ground is quite cold. :D

Holiday went away fast as usual. I didn't do anything special, I baked, sewed, watched Netflix, read and hang out with my family. The return to school was quite painless, I missed the grand pianos of my school. :D Now I'm just going to practice and practice and on spring I will get my musician degree. :)

No comments:

Post a Comment