Wednesday, August 19, 2015

Näsilinna part 2

Tässä vielä lisää kuvia Näsilinnasta. Oli kyllä niin kaunis paikka, piti räpsiä kuvia kaikesta mahdollisesta! Näsilinnan yläkerrassa on museo Milavida, jossa on vaihtuvia näyttelyitä. Tällä hetkellä museossa on nähtävillä näyttelyt Nottbeckit - Tampereen kosmopoliitit ja Unelmien askeleet - Salvatore Ferragamo 1898-1960. Ensimmäinen näyttely kertoo Nottbeckien elämästä Tampereella, toinen taasen esittelee Ferragamon upeita kenkäluomuksia. Tällaiselle historia- ja kenkäfriikille museo Milavida oli kyllä miellyttävä kokemus!English translation:

Here's more pics about Näsilinna. Upstairs there's a museum Milavida, where there are changing exhibitions. At the moment there are exhibition which tells the life of Nottbeck's family and the other exhibition where people can admire Salvatore Ferragamo's beautiful shoes.

4 comments:

 1. Oii, vitsi olisi siistiä nähdä tuo kenkänäyttely! Noi raitapohjalliset kengät ovat melkein jokaisessa kenkien historiasta kertovassa kirjassa, oon kattonut et on mielenkiintoinen muotoilu. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa kyllä käydä! Näyttely on muistaakseni 10.1.2016 asti Näsilinnassa. Oli kyllä mielenkiintoisia kenkiä, ei kaikki kuitenkaan niin omituisia kuin mun kuvissa olevat. :D Ferragamon kengissä kyllä on mielenkiintoinen muotoilu, ja materiaalivalinnat ovat erikoisia!

   Delete
 2. Replies
  1. Yeah they are! And quite expensive I can imagine :D

   Delete