Sunday, August 16, 2015

Näsilinna part 1

Hui mikä määrä minulla on postauksia jonossa! Ei vaan millään ole löytynyt aikaa päivittää säännöllisesti, mutta eiköhän tämä asia korjaannu, kun palaan huomenna takaisin Turkuun ja arki alkaa!

Viime postauksessa kerroin Särkänniemi-reissusta, ja tänään olisi vuorossa kuvia Näsilinna-visiitistä. Kävimme siskon ja hänen tyttöjensä kanssa Näsilinnassa parisen viikkoa sitten keskiviikkona, mikä oli heidän viimeinen reissupäivänsä Tampereella. Kiva välillä turisteilla Tampereella, ei tuosta poikakaverista ole seuraksi, jos haluaa museoita tai muita nähtävyyksiä kiertää. :D

Jaan tämänkin postauksen kahteen osaan, koska kuvia on paljon. Näsilinna oli kyllä ihana paikka, sisäänpääsy yläkerran museoon oli opiskelijalta vaivaiset kolme euroa!Tilasin vähän vaatteita EMP:ltä, muun muuassa tämän Innocentin ihanan tunikan. <3 Tunika on ollut pitkään EMP:n toivelistallani, ja vihdoin raskin sen ostoskoriin lisätä. Kangas on ihanan pehmeäntuntuista ihoa vasten, ja tykkään todella paljon tunikan mallista ja väristä. Kaula-aukko on hieman liian antelias, mutta voihan sitä pitää vaikka toppia alla. :) Kaulakoru on myös samasta tilauksesta, mutta esittelen sen sitten erikseen eri postauksessa.
English translation:

Here's some pics from my Näsilinna visit. I visited there with my sister and her kids couple of weeks ago. Näsilinna is a palace built in 1898 in Tampere. Back then it was a home of a rich family, nowdays there's a restaurant and a museum, which tells more about the von Nottbeck family who lived there.

I wore a tunic from Innocent which I ordered from EMP. I love it. <3

4 comments:

 1. Kivat kuvat! Näsilinna on kaunis. En olekaan käynyt siellä nyt kunnostuksen jälkeen! Vain ennen kunnostusta taidenäyttelyssä, jolloin toki se eteisaula oli jo valloittava. Voi vitsit, siinä on unelmien talo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kannattaa ehdottomasti käydä! Juu, mä ostaisin ton heti jos oisin rikas. :D

   Delete
 2. Do you keep losing weight, or is it just me?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha well I haven't measured my weight in ages, hard to say.. After all ice creams and burgers this summer, I don't think I've lost kilos :D

   Delete