Thursday, August 6, 2015

Aquarium (Särkänniemi part 1)

Viime viikon maanantaina siskoni tuli miehensä ja lapsiensa kanssa Tampereelle vierailulle Oulusta. Suunnistimme Pancho Villassa syödyn lounaan jälkeen Särkänniemeen. Olimme ostaneet rannekkeet jo etukäteen Siwasta, mutta eipä ollut jonoa lipunmyynnissä huonon sään takia. Eikä ollut jonoa laitteissakaan jee! Onneksi Särkänniemestä löytyy muutakin kuin vain laitteita, sadekuuron iskiessä menimme sisätiloihin. Ensimmäisenä kävimme Akvaariossa, josta nämä kuvatkin ovat. :)
  Akvaarion jälkeen menimme Planetaarioon, jossa pyöri sama pätkä kuin viime vuonna (tai en tiedä kuinka kauan ne on näyttänyt tuota samaa..), millos olisi uuden aika?? Olihan se köykäisestä grafiikasta huolimatta hienonnäköinen, kaikki ne tähdet ja galaksit sun muut. English translation:

Last week's Monday my sister, her husband and their kids visited Tampere and we went to Särkänniemi, which is an amusement park. The weather was rainy so there weren't much people,which was a positive thing. Luckily there's more then just devices in Särkänniemi, so we could spent the most rainy parts inside. First we went to Aquarium. :)


2 comments:

  1. Voi että kun on kaikkea mielenkiintoista taas! Juuri pari viikkoa sitten kävin Särkänniemessä, mutta päivä oli niin kiireinen että akvaario jäi välistä. Täytyy ehkä joskus mennä sinnekin. Upeita kuvia! :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Kaloista oli hankala ottaa kuvia kun ne liikku koko ajan, en osaa vieläkään käyttää mun Olympusta kunnolla. :D Akvaario on kyllä kiva, eikä se ole kauhean iso, joten kiertämiseen menee 30-60min. :)

      Delete