Wednesday, July 22, 2015

Time it took us to where the water was

Heinäkuu on ollut hieman hiljaisempi blogin suhteen, en ole työkiireiden takia ehtinyt kirjoittaa niin paljon kuin haluaisin! Muutama postaus on rästissä, jospa saisin niitä pikkuhiljaa tehtyä! Onneksi tänään on vapaa päivä niin saa jotain aikaiseksi. 
   Viime viikolla minulla oli kolme kokonaista ja peräkkäistä vapaa päivää ensimmäiseen kertaan koko kesänä, ja lähdin käymään kotosalla Iisalmessa. Perjantaina juhlittiin kaverin polttareita, harmi kun ei tullut otettua kuvia! Saatan julkaista muutaman kuvan kekkereistä kunhan saan kaverin ottamat kuvat itselleni. :)
  
Kesä on mennyt ihan hurjan nopeasti, tuntuu että olen vain töissä ja töitten jälkeen koomaan. :D Teen yleensä töitä kuutena päivänä, mutta tällä viikolla otin sunnuntainkin vapaaksi, lähdetään käymään Turussa. Turku on niin ihana kesällä, olisi mukavaa käydä terassilla, en ole koko kesänä käynyt. Jospa ilma suosisi ainaisen sateen sijaan! En ole koko kesänä käynyt Turussa, kiva käydä katsomassa onko kämppä vielä pystyssä. :D

Eilen heitin viimeinkin talviturkin! Oli jo aikakin. :D Sää ei ollut kauhean lämpöinen, mutta kyllä minä lopulta uskalsin pulahtaa veteen. Eihän sieltä olisi loppujen lopuksi malttanut lähteäkään, pidän uimisesta todella paljon, ja viime kerrasta on jo vierähtänyt tovi. Jos sää olisi ollut lämmin, oltaisiin varmasti vietetty rannalla useammankin tunnin, mutta ilma tuntui olevan kylmempää kuin vesi. :D Jospa tulisi vielä lämpimiä päiviä!
  Uimareissun jälkeen oli pakko painua lämpimään suihkuun ja tehdä iso mukillinen kaakaota. Herkuteltiin sitten myös suklaa-banaaneilla noms. <3Don't go away sun nooouh


English translation:

July has been a bit quiet here in my blog. I've been so busy with work and haven't got energy to blog. I have some posts that I want to publish but they aren't ready yet. Today I'm free from work so maybe I have time to do some!
   Last week I had three free days in a row (first time in this summer!) and I visited my parents in the north. There were my friends bachelorette party on Friday, it was fun! Maybe I share some pics here later.

Time's been flying this summer, feels like I've been just working all the time..I usually work six times a week, and I'm exhausted, after work just lie on bed and watch Hercule Poirot movies. :D Now I took Sunday off so me and my boyfriend are visiting Turku then. It's a nice change to visit somewhere, even if it is a short one.

Yesterday I swam in a lake for the first time this summer! Summer here in Finland has been a cold one so opportunities to swim have been few. We weren't on the beach very long, the air felt colder then the water. :D After swimming had to take a warm shower and a cup of hot chocolate. And grilled chocolate-bananas mmmm. <3

No comments:

Post a Comment