Summer 2015: Must haves

Ajattelin vähän listailla, mitä haluaisin hankkia tänä kesänä. Vaatekaapista puuttuu muutama asia, ja olisi kiva paikata tämä puutos kesän aikana! Tässäpäs ostoslistani, kuvat ovat Pinterestistä tai jostain inspiraatiokansiostani, jonne olen kuvia tallentanut netistä:

Istuva ja naisellinen jakku

En ole vuosiin omistanut jakkuja, jakku olisi niin kätevä kesällä ja muutenkin jos haluaa vähän asiallisempaa lookkia. Tällä hetkellä ainoa kevät/kesätakkini on keinonahkatakki, josta kyllä tykkään hirmuisesti, mutta joskus sitä haluaisi pukeutua naiselliseen ja tyköistuvaan jakkuun, se luo ihan erilaisen tunnelman asuun kuin nahkatakki. Tuollainen kuvan puhvihihainen jakku olisi ihana, ainoa miinus, että ei ole mitään kiinnitysmekanismia. 


Iso lierihattu

Lierihatusta olen unelmoinut jo monta vuotta! Ikinä ei vaan tunnu tulevan vastaan semmoista hattua, mikä näyttäisi omassa päässä hyvältä. Kans tuollaiset pyöreet aurinkolasit ois jees!


Virkattu toppi

Virkkasin joskus itselleni sellaisen  pitkähihaisen verkkopuseron, mutta tyhmyyksissäni tein sen villalangasta, joten ei kauhean kiva paljasta ihoa vasten.. Haluaisin semmoisen hihattoman pitsi/verkkotopin tai sitten ihan lyhyen mekon (jonka alla tietty alusmekko :D)


Maksimekko

Tiedän, että tämmöiselle pätkälle maksimekko ei ehkä ole se fiksuin (tai ainakin pituutta antava) valinta, mutta haluan semmoisen! Paras olisi sellainen hihaton ja jostain kevyestä materiaalista valmistettu ja hulmuhelmat olisi myös ihanat. <3 Siihen voisi sitten yhdistää lierihatun ja kesälookki olisi valmis! :)



Kiilakorkokengät

Nimen omaan himoitsen noita kuvan Iron Fistin Lovelace Platformeja, olen himoinnut jo monta vuotta! Ihme kyllä niitä vieläkin saa Brandosilta ja vieläpä minun kokoani, pakko tilata tänä kesänä!! Nämä näyttäis kivoilta mustan maksimekon kanssa. :) Tai no nämä on niin kauniit, että näyttävät minkä vaan mustan asun kanssa ihanilta! Tuo väri vaan on vähän hankala yhdistää muihin väreihin, mutta onneksi minulla löytyy paljon mustaa! :)
Mitäs must have-juttuja teillä on tällä hetkellä? :)





English translation:

I made a list about summer must haves. Here's my list, the pics are taken from Pinterest and all over the Internet.

Dress Jacket

I haven't owned this one in years, it would be so nice in summer! I have a fake leather jacket which I love but this kind of dress jacket would give a different look in the whole outfit. I'd like  jacket with puffy sleeves like in a picture, but also some buttons/zipper would be nice.

Slouch hat

I have dreamed for this kind of hat for years! I just never find a hat that would look good on me.. Also those sunglasses are great!

Crochet top

Perfect for summer heat! 

Maxi dress

I know that for short people a long dress is not the perfect choice, but I don't care, I want a maxi dress! The fabric would be something nice and light and the hem would be wide. :) 

Wedge heels

Especially I have lusted these Iron Fist's shoes, they are so beautiful! And perfect with that maxi dress and slouch hat. ;)

   Do you have some summer must haves? :)

Kommentit

  1. Minäkin haaveilen tuosta isolierisestä hatusta ja maksimekosta! :D Hattua olen päätynyt muutamaan kertaan jopa sovittamaankin, mutta jokin siinä mättää. Pitäisi kai mennä kauppaan ne vaatteet päällä joiden kanssa kuvittelisi hattua käyttävän niin sitten varmaan tulisi kunnolla selville että sopiiko se meikäläiselle vaiko ei :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monesti se hattu näyttää nätiltä kaupassa mut sitte kun kokeilee omaan päähän nii hyyyi. :D Tai sitten on vaan liian itsekriittinen :D

      Poista
  2. I absolutely love the long dress! I bought something similar last year and I hardly wore anything else all summer long :*)

    As for fashion rules, ignore them. As long as you feel comfortable (and beautiful) in it, then it is right for you.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me too, I want one!!! Yep, you are right, I just haven't get used to long hems, haven't worn them in a long time :)

      Poista
  3. Hei. Löysin blogisi vasta hiljattain, mutta ajattelin silti ja siksi kommentoida jotakin :) Ostin tuon samaisen mekon Ebaystä viime kesänä,ja nuo maksimekot on kyllä ihanan näköisiä, mutta oonko mie ainoa joka aina kompastuu noihin helmoihin, vaikka oon kumminkin 176cm :D ? Huopahatut on olleet miullakin tämän kesän juttu, tyylikästä ja taatusti suojaa auringolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Mäki varmaan kompastuisin, en oo tottunu pitkiin helmoihin. :D Jospa sattuis joku kiva mekko löytymään tänä kesänä niin vois totutella :)

      Poista
  4. Ihania juttuja, hyvä lista ja kauniita ovat niin vaatteet kuin kengätkin. Miulla kiilakorkokengät oli ostoslistalla tänä kesänä ja ne sainkin, vielä virkattu napapaita / toppi olisi hankkimatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa mäkin saisin ainaki jotain noista hankittua! Oikeenlaista maksimekkoo ei tuu millään vastaan, pitää varmaan ommella ite.. Onneks ainaki korkkarit on jo tiedossa ja näkyyvät olevan jopa alessa jee! :)

      Poista
  5. noi lovelacet löytyy goottikirppikseltä ;P jos on 41 jalka ni avot

    VastaaPoista

Lähetä kommentti