She wore flowers in her hair

Tehtiin poikakaverin kanssa minireissu Turkuun viime viikonloppuna, lähdettiin lauantai-iltapäivänä mun töitten jälkeen, oltiin yötä mun kämppässä ja palattiin sunnuntai-iltana. Oli ihanaa käydä Turussa, on ollut tarkoitus koko kesä käydä, mutta olen yleensä aina töissä viikonloppuna, jolloin taas poikkis on vapaalla.. 
  Menimme ensin tätini luona käymään, saunottiin ihanassa ulkosaunassa ja syötiin hyvin. Sitten ajettiin Turun keskustaan. Käytiin parissa baarissa, oli kyllä kivaa! Ja kaikki löytyi vieläpä mun kämpän naapurista! Eipä ole aikaisemmin mitään naapuribaareja tullut koluttua, nämä olivat oikein viihtyisiä ja rauhallisia, joihin saattoi istahtaa juomaan lasin valkoviiniä ja nauttia mussukan seurasta. <3 Oon varmaan vanhaksi tulossa, mutta en voi millään sietää semmoisia kovaäänisiä baareja/yökerhoja, joissa on kauheasti porukkaa..ennen semmosissa tuli rampattua ihan jatkuvaan, nykyään todella harvoin, vaikka kaikki olisi kätevästi tuossa ihan naapurissa. :P
  Sunnuntaiaamuna kävimme hotelliaamiaisella Scandicissa, nomm.  

Tässäpäs muuten asukuvaa, sama asu oli minulla päällä kaverini polttareissa pari viikkoa sitten. Koko polttariseurueella oli tuommoiset kukkapannat, ne on niin söpöt! Korkeavyötäröiset shortsit on Seppälästä ostettu jokunen vuosi sitten, vasta nyt on tullut niitä käytettyä, pitkään ajattelin, että eivät ole minun malliset, mutta nyt niistä on tullut lempparit! :)






English translation:

Last weekend me and my boyfriend made a little trip to Turku (a city where I study, two hours away from Tampere where I live this summer). It was a lovely trip! We have rarely same days off from work, now we both were free on Sunday.
   We visited my aunt, went to sauna and ate well. Then we went to centre and visited two bars. They were lovely, I like bars where you can sit calmly, drink wine and enjoy the company. Guess I'm becoming old, I hate noisy nightclubs. :D Next morning we went to nearby hotel and ate perfect hotel breakfast.

And here's outfit pics from Sunday, I wore same outfit that I had in my friend's bachelorette party two weeks ago. We all wore there those pretty flower headbands. 

Kommentit

  1. I'm extremely impressed along with your writing abilities and also
    with the structure on your blog. Is this a paid theme or did you modify it your self?
    Either way stay up the excellent high quality writing, it is rare to peer
    a great blog like this one nowadays..

    Take a look at my weblog: Bedroom Decorating Ideas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! It's a free background from BlogAholic Designs :)

      Poista

Lähetä kommentti