Wednesday, July 8, 2015

Another rainy day

Viime viikko oli niin ihanan lämmin ja aurinkoinen, eipä tullut silloin bloggailtua, vaan harrastin joka päivä auringonpalvontaa. Viltti nurmikolle, vesipullo ja jätskiä käden ulottuville ja hyvä kirja kouraan. Sisälle raahauduin vasta iltaviileyden iskiessä. Ai että. <3 Harmitti olla koko viikonloppu töissä, oli kiva ikkunasta tiirailla kun aurinko paistoi yhyy. Olen varmaan jokaikisen viikonlopun töissä elokuuhun asti, nice! Yritän pitää mielen positiivisena ja ajattelen sunnuntailisiä! :D

Toinen syy, miksi ei ole kauheasti huvittanut bloggailla, on mun hiukset. Ihan jäätävä juurikasvu! Eilen oli vapaa päivä, joten otin itseäni niskasta kiinni ja lätkäisin värit päähän. Nyt on hyvä fiilis. :) Vaikka ulkona satoi vettä kaatamalla (se siitä helteestä..taisi kesä olla tässä :D), ja muutenkin on aika ankean näköistä, mutta ei haittaa, koska tukka näyttää kivalta! :) En ymmärrä, miksi piti kärvistellä näin kauan juurikasvun kanssa, itsellä on heti parempi mieli kun kehtaa peiliin katsoa.


Menin keskustaan eilen keikkaa varten. Esiinnyin vanhainkotikeskuksen kahviossa, sain soittaa aivan ihanalla flyygelillä! <3 Soitin ja lauloin kaikenlaisia ikivihreitä. Olen nyt kesällä suorittanut kesäopintoja, olen tehnyt sävellystä ja sovitusta, joilla saan kuitattua kesäkuun ja heinäkuun opinnot, ja täten voin nostaa näiltä kuukausilta opintotukea. Elokuun tukea varten olen buukkaillut itselleni keikkoja, noin kuudella keikalla saan elokuun opintotuen. Tällä hetkellä kaksi keikkaa takana. Olen esiintynyt Tampereen vanhainkodeissa, ja molemmat paikat, joissa kävin esiintymässä, kutsuivat toiselle kerralle, joten pitää nopeasti ruveta suunnittelemaan seuraavaa biisilistaa, samaa en uudestaan aijo esittää. Keikkoja on nyt sitten yksi tai kaksi viikossa elokuuhun asti. Vanhainkodit ovat niin sanotusti helppoja keikkapaikkoja, vanhukset ilahtuvat aina, kun saavat kuunnella livemusiikkia. Ja yksin kun esiintyy niin on mukavaa mennä semmoisiin paikkoihin, mihin tietää olevansa tervetullut. Baarikeikkoja en tykkäisi tehdä yksinään, baareissa on kiva esiintyä jollain isommalla kokoonpanolla. :)


Keikan jälkeen poikakaveri tuli hakemaan ja mentiin Koskikeskukseen. Käytiin ensin Raxissa syömässä (ÄHKY), ja sitten ostin sukkia ja sukkahousuja Seppälästä, ja sorruin siellä myös kröhömm pinkkiin napapaitaan. :D Mikä ihme siinä pinkissä nyt on, kohta en muun värisiä vaatteita enää ostakaan. :D Sitten piti The Body Shopin ale tarkistaa! Mukaan lähti ihana vadelmantuoksuinen vartalovoide ja paksu tussimainen eyeliner. En ole meikkejä ostellut varmaan vuoteen, ripsari ja kajaali on ihan ikivanhoja, joten uusi silmänrajausväline tuli tarpeeseen!

Tässäpäs vielä asukuvaa, päällä Seppälän vanha trikoomekko ja poikakaverin siskolta saatu pitsipaita.

English translation:

Last week was so sunny and warm, I didn't feel like blogging, I worshipped the sun instead. Blanket on the grass, water bottle and ice cream and good book, mm. <3 I went inside when the sun went down. It was pity that I had to work all weekend, the weather was perfect then! I will be working almost all the weekends this summer, nice.

Other reason for my blog abcence was my hair. The roots were terrible!! Yesterday I finally coloured my hair and now I feel good! Though the weather is bad and I'm working all the time, but at least my hair looks good! :)

Yesterday I had a gig. I performed in a retirement home's cafeteria. There were a beautiful old grand piano there, I loved playing it! I played and sang. I like to perform to pensioners, they are very nice audience. I've done gigs this summer, they are part of my summer studies. Performing is one big part of the musician studies. I've also done composing and arrangement. 

After the gig my boyfriend picked me up and we went to eat pizza and ice cream. And then did some shopping. I found...PINK crop top (oh my :D) and I just had to buy it. Scary. And from Body Shop I found lovely rasberry body butter and an eyeliner.

No comments:

Post a Comment