Friday, June 12, 2015

Covered by Roses

Ihanaa perjantaita kaikille! Vietin tänään vapaapäivää, ja koko aamupäivä meni sängyssä maatessa ja työviikosta toipuessa. Herättyäni hamstrasin aamupalat ja -kahvit sänkyyn ja katselin the Nannyä ja lueskelin blogikirjoituksia. Sen jälkeen oli jo energiaa nousta ja siivota. Kahdentoista jälkeen poikakaveri tuli töistä ja lähdettiin syömään Pancho Villaan. Oli kauhea nälkä, ja ahneuksissani otin sitten jättiaterian huhh. Tulihan se syötyä, mutta luoja sitä ähkyn määrää. :D Kotiin tullessa poikakaveri räpsäisi muutaman asukuvan. Katsokaa, mulla on housut jalassa! Tällaista näkee harvoin. :D Housut ja kauluspaitakin ovat viimeisimpiä kirppislöytöjäni, olen metsästänyt tuollaista pitkää paitaa jo tovin. Farkkuja en tykkää käyttää ollenkaan, ne ahdistaa ja puristaa ja siksi en semmoisia omistakaan. Nämä on lapun mukaan jegginsit, eli vissiin jotkut farkkujen ja legginsien välimuodot? Oon ihan sekaisin noista, kun on tregginsejä ja legginsejä ja jegginsejä ja mitä muita egginsejä I don't know. :D Mukavalta nämä ainakin tuntuvat jalassa, ja tykkään tuosta ruusukuviosta tosi paljon. :)Niin tosiaan aloitin työt maanantaina, olen kerroshoitajana hotellissa. Sitä ennen ehdin lomailla kolme viikkoa, joten riipaisevaahan se oli ruveta heräämään kuuden aikoihin ja raahautua töihin. Työpäivät ovat olleet hektisiä ja fyysisesti raskaita, olen ihan väsy päivän jälkeen vaikka en mitään kahdeksan tunnin vuoroja teekkään. Se on hassua, sillä olen monta kesää tehnyt hotellisiivoushommia, ja aina tehnyt kahdeksan tunnin päiviä, silloin totta kai väsytti myös. Ja silloinkin kävin salilla ennen työpäivää. Noo ehkä tämä töiden jälkeinen väsymys helpottaa kunhan pääsee työrytmiin kiinni. :) Ja unirytmin kohdalleen!


Tänään on ollut aivan ihana sää, olisi pitänyt levittää viltti pihalle ja ottaa aurinkoa! Jospa huomenna olisi yhtä aurinkoista, pääsisi testaamaan uusia bikinejä ja saamaan vähän rusketusta. :) Voisi syventyä johonkin hyvään kirjaan.. Viime kuussa luin kirjoja aika nopsaan tahtiin, toukokuun lopussa aloitin Kelley Armstrongin Bitten-kirjan, ja se on vieläkin kesken, ei vaan ole koukuttanut ollenkaan. Ehdin välissä lukea Sofi Oksasen Puhdistuksen kun tympäännyin Bitteniin, mutta nyt olen yrittänyt saada tämänkin ihmisusikirjan luettua. Vielä yli puolet jäljellä. :'DTulipas nyt kirjoitettua vähän enemmän tekstiä pitkästä aikaa! Tykkään kirjoittamisesta, mutta aina ei sitten keksi mitään järkevää kirjoitettavaa tai aiheet rupeaa rönsyilemään liikaa. Tai joskus on kiire ja haluaa ehtiä julkaista postauksen piakkoin, ettei tarvitse monta viikkoa vanhoja asukuvia esitellä.
  Huomasin muuten, että olen tänä vuonna kirjoittanut jo enemmän postauksia kuin edellisvuosina! Postausteni vuosimäärä on ollut 50-60 luokkaa, ja tämä postaus on jo 45. postaukseni tänä vuonna, joten aika huima nousu edellisvuosiin verrattuna. Kiitos kuuluu joululahjaksi saamalleni kameralle, on paljon mielekkäämpää bloggailla, kun on laadukas kamera. :) Blogi-innostukseni on kasvanut huimasti uuden kameran myötä, postailisin vaikka joka päivä, jos olisi tarpeeksi aiheita. :) Jos teillä lukijoilla on jotain toivepostauksia, niin otan niitä mielelläni vastaan! :)

Tässäpäs vielä kuvaa mun huikeasta annoksesta, kuvassa oleva tyytyväinen ilme vaihtui tuskan irvistykseen ahimmittuani tuon kasan kitusiini. :DJa Prismasta löytyi tuttuja! :D

Look who I found from the supermarket!
Hyvää viikonloppua! :)

English translation:

I hope you all have a lovely Friday! I had a day off from work and I spent the whole morning in bed trying to recover from the work week. After I woke up I brought my breakfast in bed and watched some series. Then I had the energy to wake up and do some cleaning. My boyfriend came home from work and we went to eat hamburgers. I was so hungry so I took a giant one, oh gooood I was full after that. :D 
  After coming home my bf took some pics from my outfit. Look I wear pants, miracle! I hate jeans because they are so tight and uncomfortable but these are jeggins, so apparently they are something between jeans and leggins?? I don't know, can't keep up with these treggins/jeggins/leggins/other eggins stuff. But anyway these are comfortable to wear and I love the rose pattern. :)

I started work this Monday. I've been so tired after work, I hope it goes away soon when I've got used to this work schedule. And have to fix my sleeping routine! I had a three week holiday before work, so it's painful to wake up at six in the morning when I've used to sleep much longer.

I noticed that I've written more blogposts this year than any other year! Usually I've written 50-60 posts per year, and now this is my 45. post for this year, so it's a huge change! All is because of my lovely camera that I got in Christmas. It's so much nicer to blog when you have a quality camera, now it feels like I could write my blog every day, I got the enthusiasm for it but just a lack of topics...If you readers have some ideas or wishes for the next blog posts, please share your thoughts! :)
2 comments:

  1. Ihana postaus ja voi vitsit, miten pikkuselta sie näytät näissä kuvissa! :) Söpö olet! Hyvältä näyttää tuo ruokakin, kelpais miullekin. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, juu mää oon tällasta hobiittikokoa! :D Panchossa saa kyllä hyvät kasvispurilaiset ja isot annokset! <3

      Delete