Tuesday, June 9, 2015

Ariel

Kävimme sunnuntaina shoppailemassa Lempäälän Ideaparkissa. Tarvitsin mustia peruskenkiä töihin, ja onneksi sellaiset löytyi halvalla H&M:stä. Löysin myös ihanat meriaiheiset bikinit Stadiumista! Toivottavasti niille tulee käyttöä kesällä, olisi ihanaa ottaa aurinkoa ja ruskettua vähän.. 
   Ideaparkissa kiersin kaikki muut vaateliikkeet kaukaa, en halunnut törsätä kaikkia rahojani. :D Oli mukavaa vaan kierrellä ostoskeskuksessa ja piipahtaa syömään Subwayssä. Törmäsin muuten Amorphiksen laulajaan Tomi Joutseneen!! Hän tuli käytävällä mutkan takaa, tuijotin suu auki kun meni ohitse. :D Kesti hetken ennen kuin aivot älysi kuka on kyseessä. En kehdannut enää juosta perään nimmaria pyytämään, nyt harmittaa, sillä olisi ollut kiva ottaa yhteiskuva!

Pukeuduin shoppailureissulle kirppikseltä löytämääni Ariel-toppiin ja shortseihin. En ole vielä ehtinyt kaikkia viimeisimpiä kirppislöytöjäni käyttää, niitä tuli niin paljon viime kirppisreissulla! Tuo Ariel-toppi on täydellinen kesälle, kangas on ihanan vilpoisantuntuista ihoa vasten. <3

Ice cream <3<3


English translation:

I went shopping on last Sunday, I had to find black shoes for work, and fortunately I found one pair from H&M. I also found lovely bikini from other store! I hope there will be enough sunny days this summer, It would be nice to have some colour on my skin..

For the shopping day I wore my "new" second hand Ariel top, it's so nice! The fabric is so soft and light against the skin. <3

2 comments: