Sweet holiday

On se lomailu sitten ihanaa! Ihanaa, että saa nukkua niin pitkään kuin nukuttaa, ihanaa kun on aikaa tehdä semmoisia juttuja, joihin ei ole aikaa arkena. Ihanaa vaan olla. Nauttia aamukahvista kaikessa rauhassa ikkunasta maisemia ihaillen ja vieläpä omassa lapsuudenkodissa, joka on tulvillaan ihania muistoja ja rakkautta. On ihanaa kävellä luonnossa rakkaiden koirien kanssa ja vetää keuhkoihinsa kevään tuoksua. On ihanaa leipoa ja laittaa ruokaa ajan kanssa. On ihanaa uppoutua käsitöiden pariin, ompelukone ja saumuri ovat olleet kovassa käytössä, ja kovaa vauhtia on myös valmistumassa pitkä virkattu jakku kesäksi. :) 



Meidän pennut, Miina ja Pätkä <3 /Our puppies


Ompelin äidille muutaman tyynyn Marimekon Sitruunapuu-kuosista. /I sewed some pillows for my mum.

Olin yksin kotona ja sähköt olivat pois kymmenen tuntia! Piti yrittää ottaa ilo irti sähköttömyydestä, joten nautin vaahtokylvystä kynttilänvalossa. :) /There was a loong electricity break (10h) and I was home alone! I took a bubble bath in candlelight. :)


Meidän vanharouva Dora nukkuu arvokkaasti kukkapenkissä. /Our old lady Dora was taking her nap in mum's flower bed.


Tumppu-herra <3

English translation:

Oh I love holidays! It's so wonderful, I've slept as long as I've wanted. Done things that I usually don't have the time. Relaxed. Enjoyed my morning coffee while admiring the view from my dear childhood home, full of love and memories. I have walked in the forest with our dogs and breathed the fresh spring air. I have baked and cooked with time. I have done handicraft, sewing and stuff. Sweet holiday. <3

Kommentit