Friday, May 8, 2015

DIY Anniversary gift

Kuten viime postauksessa mainitsin, vietimme poikakaverin kanssa vuosipäivää viime lauantaina. Halusin antaa hänelle jotain erikoista ja tykkään useimmiten tehdä antamani lahjat itse, joten katselin sitten netistä vähän inspiraatiota lahjaa varten. Pinterest oli pullollaan kaikenlaisia lahjaideoita, ja lopulta nappasin idean purkista, joka oli täynnä kaikenlaisia pikkulappuja. Muunsin ideaa hieman, ja lopulta syntyi "piristyspurkki", joka on täynnä siirappisia ja ällösöpöjä lappuja. Minusta tällainen on hauska lahja varsinkin kun ollaan kaukosuhteessa (tai no ei kai Turku ja Tampere kauhean kaukana ole toisistaan :D), joten aina kun ikävä iskee niin voi lukea toisen kirjoittamia viestejä. 

Alkuperäisessä ideassa oli kirjoitettu 365 lappua, ja ideana oli lukea yksi lappu per päivä. Meinasin ensin tehdä noin itsekin, mutta en millään keksinyt noin montaa. :D Aloitin kyllä kirjoittamisen hyvissä ajoin, ja aina kun tuli jotain sopivaa mieleen, niin kirjoitin sen ylös. Osa lapuista on itse keksimiäni, ja osassa on lainauksia rakkauslauluista tai -runoista yms. Loppujen lopuksi sain valmiiksi noin kaksi sataa lappua. Laput laitoin lahjapaperilla päällystämääni purkkiin.

Lisäksi annoin suklaata ja sydänpipareita, halusin kaikkea sydämenmuotoista. :)

English translation:

Like I said on the previous post, me and my boyfriend celebrated our anniversary on last Saturday. I wanted to give him some special gift, and because I like diy gifts, I decided to make the gift myself. I looked inspiration from the internet. Pinterest was full of all kind of gift ideas, and I found there what I was looking for. I made a jar full of small handwritten lovenotes. Everytime you miss your dear one, you can read one note. :) I gave also heartshaped chocolate and biscuit. :)

6 comments:

 1. Voi miten ihana yllätys! ^_^ <3 Varmasti poikaystäväsi arvostaa ja tykkää! ^_^

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Onneksi on Pinterestit sun muut mistä löytyy hyviä ideoita! :)

   Delete
 3. Awwwws, miten ihana idea! <3 Varmasti on pitänyt ja ideanahan tuo on loistava. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ja kivahan tämmösiä omatekosia lahjoja on väkertää. :) Ja kiva niitä on myös saada! :)

   Delete