Sunday, May 3, 2015

Behold the pinkness

Heips, pitkästä aikaa vähän kenkäpostausta luvassa! Näköjään löytämäni pinkki tie jatkuu, kun huomasin Skopunktenissa nämä iiihanat kumpparit! Olivat alelaarissa ja hintaa oli alle kympin! En ole vuosiin omistanut kumppareita, vaikka metsässä tulee samoiltua ja pyöräilen kouluun säällä kuin säällä. Ajattelin, että kumppareille tulee käyttöä sitten ensi syksynä, sillä Turun keli on yhtä loskaa ja räntää ja märkää ja plääh. :D Viime syksy meni kivasti litimärissä tennareissa.. Onneksi Turun ihana sää ei pettänyt, ja pääsin jo tällä viikolla käyttämään näitä söpöliinejä! Sopivat hyvin mun pinkin jättilaukun kanssa. :)


English translation:

Apparently my newborn love for pink hasn't faded, I bought these beauties from the sale.. They cost less then 10 euros! In my town Turku, the weather is often rainy in autumn and early spring, so these will come in need. They match nicely with my pink bag. ;)

4 comments:

 1. oooh, aivan ihanat kumpparit! Tuollaiset ois kyllä tervetulleet omaankin kenkäkokoelmaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noi on kyllä suloset! Just kehuskelin siskolle, miten mun tyyli on muuttunu paljo yksinkertaisemmaksi ja "aikuismaisemmaksi" ja sitten ostin nää kengät. :D

   Delete
 2. Ihan hurjan söpöiset saappaat kyllä! ^^

  ReplyDelete