Monday, March 30, 2015

Rainy Day

Hei, pikainen asupostaus tällä kertaa! Otin muutaman kuvan ennen kouluun lähtöä tänä aamuna. Ei olisi tehnyt mieli ollenkaan nousta sängystä, kiitos ihanan sään. Sataa sataa ropisee ja niin edelleen. Voisiko kevät pliiis jo tulla? Ihan erilainen fiilis olisi aamulla herätä lämpimään auringon paisteeseen. Tänään oli semmoinen fiilis, että ei huvittanut mitään mekkoa tai hametta vetää päälle, joten otin kaapista uutukaiset college-housut ja survoin vieläpä pipon päähän, koska en jaksanut laittaa tukkaa. :D Onhan se hiusten harjaaminen niin työlästä...

Tämä viikko on kiiiireinen, normaalin koulurutiinin lisäksi laulan kuorossa Keiserin Markus-passiossa, ja kuorotreenejä on joka päivä, sitten esitykset torstaina Pyhän Katariinan kirkossa Turussa ja perjantaina Naantalissa. Sinne menee vapaa päivä yhyyy. Mutta onneksi lauantaina on miitinki vanhojen koulukavereiden kanssa! Ja maanantaina saa sitten vain rentoutua. :)

Ostin Punnitse&Säästästä Falafel-paketin ja kokkailin herkullisia falafelejä! Toi pakkaus on tosi kätevä, sillä siinä on kaikki ainekset nestettä lukuun ottamatta. Ei tarvitse muuta kuin lisätä vesi, antaa tekeytyä hetken aikaa ja paistaa pannulla, namm. <3 Tein tzatzikia lisukkeeksi.English translation:

Hi, this time it's just a quick outfit post! I snapped view pictures before going to school. It was raining, so I didn't feel like wearing anything fancy, so I wore my new sport trousers which my boyfriend bought me some weeks ago. I even wore a beanie because I was too lazy to comb my hair. :D Blaah why rain, where's the spring?? There's just freezing wind, no sight of warmness and sun light.

This week is busy like usually, besides normal school routine, I'm participating in Keiser's Markus passion, where I sing in the choir. We have rehearsals every day and the performances are on Thrusday and on Friday this week.

I cooked some falafels! I found a package, where is all the ingredients, you just have to add some water. Delicious. <3

4 comments:

 1. Ihana laukku ja mikä matto ekoissa kuvissa! :O Vaude. Hieno on paitakin. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Matto on Vallilan Mandariini-mallia, jospa sais tollaset verhot vielä niin ai ai! :)

   Delete
 2. Replies
  1. Thanks! When I lived in the countryside I used to love rain, but now living in the city, it's just awful. :D

   Delete