Wednesday, March 18, 2015

Liebester AwardSain haasteen The Addams Mansionin Elisabet Addamsilta! Haasteen ideana on tuoda esille lukijamäärältään pienempiä blogeja (0-1000 lukijaa). Haastetun pitää vastata 11 kysymykseen, laittaa haaste eteenpäin muille ja keksiä heille 11 kysymystä. Tässäpä omat vastaukseni:

1. Mikä on suosikkiherkkusi?
Apua, vaikea valita vain yhtä!! Suklaa ja jäätelö ovat jaetulla ykkössijalla. <3

2. Oletko enemmän aamu- vai yövirkku?
Hmm varmaan enemmän aamuvirkku nykyään, tosi harvoin valvon yli kahteentoista tai nukun aamulla yhdeksään tai kymmeneen asti.

3. Mikä on paras lukemasi kirja?
Näitäkin on niin monia! Ensimmäisenä mieleen tulee Terry Pratchetin (R.I.P.) Kiekkomaailma-kirjat, Mika Waltarin Sinuhe Egyptiläinen ja Johanne Hildebrandtin Valhallan tarinoita-trilogia.

4. Tykkäätkö käydä museoissa?
Rakastan museoita!! En tykkää lomailla jossain täpötäysissä turistikohteissa, missä ei ole muuta tekemistä kuin maata rannalla ja kittailla coctaileja. Lomamatkalta vaadin kulttuuria, ja käyn läpi niin monta museota kuin vain kerkeän. Olen todella kiinnostunut historiasta, ja museossa minulla vierähtää monta tuntia, sillä haluan käydä koko museon kunnolla läpi ja lukea esineistä nähtävillä olevat tiedot. Vaikuttavimmat museot, joissa olen käynyt, ovat Firenzen Uffizi ja Budapestin historian museo. Louvressa olisi mahtavaa päästä joskus käymään!

5. Minkä vaatteen ostit viimeksi?
Hmm varmaan joululomalla tilasin kivan hameen facebookin Goottikirppikseltä.

6. Mikä innosti sinut bloggaamaan?
Luin muutamaa mielenkiintoista blogia, ja seuraamieni blogien määrä kasvoi kasvamistaan. Mietin blogin perustamista pitkään, mutta epäröin, koska en omistanut tuolloin kameraa. Alunperin omasta blogistani piti tulla käsityöblogi, mutta lähtiessäni vuodeksi Italiaan, blogista tuli nykyinen sekametelisoppa. :D

7. Toimitko impulsiivisesti vai suunnitelmallisesti?
Vähän riippuu päivästä tai asiasta. Esim reissuja tykkään tehdä ex tempore ja shoppailla. :D Mutta taasen joissain asioissa olen todella suunnitelmallinen, kuten opiskelussa ja treenamisessa.

8. Miten kuvailisit tyyliäsi?
Sitä on vaikeaa kuvata yhdellä sanalla, en tykkää kategorisoinnista, enkä varmaan täysin mihinkään kategoriaan sopisikaan. Mielestäni tyylini on sekoitus kaikenlaista, yleensä se on hyvin tyttömäistä ja nättiä, välillä vähän muuta. Rakastan kauniita mekkoja, hameita ja korkkareita, mutta toisaalta välillä pukeudun isoon Cradle of Filthin tai Dimmu Borgirin bändipaitaan ja miehekkäisiin maihareihin tai välillä kivoihin urheiluvaatteisiin. Se vähän riippuu päivästä. :)

9. Minkä elokuvan katsoit viimeksi?
Katsottiin poikakaverin kanssa Superbad, joka tosissaan oli nimensä veroinen elokuva. :D Meidän oli tarkoitus katsoa Shutter Island, mutta jostain kumman syystä päädyttiin sitten tuohon huonoon komediaan. Netflix voi olla petollinen paikka, ei sitä tiedä mihin kuraan siellä törmää. :D

10. Pidätkö salmiakista?
Rakastan salmiakkia!! Asuessani Italiassa, sukulaiseni lähettivät minulle aina salmiakkipaketteja. :D

11. Minne haluaisit matkustaa?
Kaikkialle! Olisi ihanaa vain matkustaa ympäriinsä ja nähdä kunnolla maailmaa. Eniten haluaisin Ranskaan, Britteihin, Japaniin, Kiinaan ja Yhdysvaltoihin. Ja sitten olisi ihanaa matkustaa jonnekin pienelle turistittomalle paratiisisaarelle, missä voisin hillua riippumatossa ja syödä tuoreita hedelmiä suoraan puusta ja sukeltaa koralliriutalla ja juosta paljain jaloin pehmeällä rantahiekalla.

Omat kysymykseni:
1. Minkä uuden harrastuksen haluaisit aloittaa?
2. Pidätkö festareista?
3. Lempijuomasi? (alkoholillinen/holiton)
4. Parasta&huonointa Suomessa?
5. Mistä ominaisuudesta pidät eniten itsessäsi?
6. Jos voisit matkustaa aikakoneella, mihin aikaan matkustaisit ja miksi?
7. Ketä ihailet?
8. Jos voisit päivän ajan olla joku muu henkilö, kuka olisit?
9. Inhokkiruokasi?
10. Minkä ei-lemmikkieläimen ottaisit lemmikiksi, jos voisit?
11. Mitä kieltä/kieliä haluaisit oppia puhumaan?

Haastan Salla Salmiakin, Yoanan, Elisen ja Werewolfin!

6 comments:

 1. Näitä oli tosi kiva lukea! ^^ Olen myös itsekkin enemmän semmoinen kaupunkilomaihminen, erityisesti kiinnostavat Euroopan kaupungit museoineen. Tulisin varmaan hulluksi jossain rantalomalla, jossa pitäisi vain löhötä viikko ottamassa aurinkoa tekemättä mitään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! :) Joo mäkin sekoisin tollasessa!! Muutenki en tykkää olla tekemättä mitään, yleensä teen montaa asiaa samaan aikaan :D Tän viikon oon ollu flunssassa ja vaan tuijotellu Netflixiä, haluaaan teehdä jotaain, pää hajoo :D

   Delete
 2. Kiitoksia, ihana yllätys! Kivoja vastauksia, on hauskaa tietää enemmän sinusta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siitä vaa haastetta tekemään! Näitä on aina kiva tehdä ja lukea muitten vastauksia. :)

   Delete
 3. Kiitos paljon ihana näistä kysymyksistä! ^_^ Täytyy paneutua piakoin vastaamaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyvä! Kiva päästä lukemaan sun vastauksia! :)

   Delete