Wednesday, February 25, 2015

Stripes and bow

Tässäpäs maanantain asua tyylikkäästi peilin kautta otettuna! Kerrankin älysin herätä hyvissä ajoin, joten oli aikaa meikata ja syödä aamupala rauhassa ja räpsiä vähän kuvia. Pitäisi aina säästää aamutoimiin se tunti aikaa eikä puoli tuntia, ihanaa aloittaa aamu rauhassa eikä hirveellä kiireellä. Rauhallisen aamun jälkeen jaksaa sitten pitkän ja hektisenkin päivän! Ja plussaa tuo myös se kun vähän viitsii laittauta ja pukeutuu kivoihin vaatteisiin, minä tulen ainakin siitä paremmalle mielelle kun peilistä ei katso ihan kauhea takkutukka mörökölli. :D Maanantaina pukeuduin pehmeään mohairtunikaan ja viimeistelin kampauksen rusettipannalla. Rusettia ja raitaa, juurikin minun ehdottomia suosikkeja!

Minulla oli maanantaina työhaastattelu, ja sain töitä! Nyt on kaksi työpaikkaa, katsotaan nyt kuinka kauan näitä jaksaa opiskelun ohella. Lisätienesti olisi vaan niin jees tällä hetkellä.

Ai niin, Shadoulla on käynnissä blogiarvonta, käykäähän kurkkaamassa!

English translation:

Here's some pictures from Monday. For once I woke up a bit earlier so I had time to put some make-up and eat breakfast in peace. I should always save more time for these morning necessities, I think a peaceful morning is a perfect way to start a day, it gives strength to endure the long and hektic day. Plus, if I wear nice clothes and put some make-up, the day will surely be better then if I leave home looking like I've been partying all night. 
  On Monday I wore my lovely mohair tunic and lace bow in my hair. Bows and stripes, there's some things I absolutely love!

I was in a job interview and I got the job! Now I have two jobs besides school, let's see how long I can carry on like this. :D It's just that I REALLY need money right now.

No comments:

Post a Comment