Friday, January 23, 2015

Purple it is

Tilasin joululoman loppuvaiheella uudet salikengät Brandokselta. Entiset salikenkäni olin hommanut kun olin yläasteella, eli aika monta vuotta sitten. :D Ihmeen monta vuotta kestivät, mutta toisaalta, enpähän ollut yläasteikäisenä salihirmu niinkuin nykyään ja viime vuonna sali-innostuksen iskiessä en jaksanut kaivaa kaapin pohjalle unohtuneita salikenkiä vaan hilluin salilla sukkasillaan jee. :D Ei ehkä ihan paras idea jos haluaa pitää paikat kunnossa.. Syksyllä Turkuun muutettuani aloin kuukauden tauon jälkeen taas treenaamaan ja salikengät olivat aktiivisesti käytössä. Vaikka ne olivat rumat kuin mitkä niin kyllä ne asiansa ajoi, mutta lopulta nekin tulivat tiensä päähän. Ja viimein minulla oli tilaisuus tilata jotkut kauniit treenikengät! Halusin sellaiset kengät, joita voisi käyttää sekä salilla, että ryhmäliikuntatunneilla. Löysin monta vaihtoehtoa, mutta kokoni oli monesta kengästä loppu. :P Ihailin näitä Adidaksen kauniita treenikenkiä Brandokselta, mutta heti en kehdannut tilata, koska hinta. Mutta onneksi on osamaksu! :D Ja niinpä lopulta klikkailin kengät ostoskoriin eikä mennyt montaa päivää, kun kenkulit olivat käsissäni (tai siis jaloissani :D). 
  Lempivärini on violetti, joten se edesauttoi näiden kenkien valinnassa. Halusin varrelliset kengät, ne tukevat paremmin nilkkaa. Näissä kengissä on muutenkin kivoja yksityiskohtia! Ja on se vaan kivempaa treenata kun on nätit kengät jalassa!! ;)Jotta tämä ei jäisi ihan tynkäpostaukseksi, ajattelin vielä listata tähän hieman kivoja urheiluvaatteita, jotka haluaisin vaatekaappiini. :) Kuvat ovat Pinterestistä. Etenkin haluisin noi violetit shortsit ja ton zombie-paidan!English translation:

I ordered new gym shoes and they are awesome! My former shoes were maaany years old and ugly, and when they "died" I wanted to have beautiful training shoes. And I found them. They are purple (which is my favourite color) and they have a nice shape and details. It's so much nicer to sweat in the gym when you have beautiful shoes and beautiful sportwear haha! :D

I found some nice sport clothes from Pinterest. <3 Especially I want those purple shorts and that zombie-shirt!

No comments:

Post a Comment