Daybreakers

Taas yksi hyvän ruuan, hyvän seuran ja hyvien leffojen täyteinen viikonloppu takanapäin. :) Poikakaveri tuli lauantaina yöksi ja ilta meni pitsaa, sipulirenkaita, kasvisnugetteja ja mozzarellatikkuja mussuttaen ja KillBilliä katsellen. Innostuttiin myös pelaamaan biljardia läheisessä biljardibaarissa, mutta oltiin jo kämpillä kahdentoista aikoihin, sillä karu totuus vaan on, että meikä ei osaa enää valvoa, vaan väsy iskee armottomasti ennen puoltayötä. :D Siihen tyssäsi mun bilehileen ura.



Sunnuntaiaamuna tein meille aamiaista, smoothieta ja kananmunavoileipiä. <3 Aamiaisen jälkeen katseltiin Daybreakers-leffaa samalla kahvia hörppien. Viikonloppuna on ihanaa, kun voi kiireettömästi valmistaa ihanan aamiaisen ja syödä sitä rauhassa vaikka sängyssä leffaa katsellen. :) Arkipäivisin ei ole ikinä aikaa tuollaiseen luksukseen, paitsi jos raaskisi herätä aikaisemmin, mutta kun ei jaksa. Varaan yleensä vain puoli tuntia aamutoimiin, siinä ajassa pitäisi ehtiä laittautumaan valmiiksi kouluun ja syömään aamiaisen. :D


Smoothie:

maitorahkaa (muutama rkl tai enemmän)
maitoa
puolikas avokado
banaani
tummaa kaakaojauhetta (pari tl)
steviaa


Leffan jälkeen kävimme vähän pyörimässä kaupungilla, jonka jälkeen suunnistimme läheiseen kiinalaiseen Dragon Palaceen syömään. En ollut tuolla aikaisemmin käynyt, paikka osoittautui hyväksi. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tarjoiltiin ihan supernopeasti, eikä hintakaan ollut annoskokoon nähden paha. Söin friteerattua kuhaa hapanimeläkastikkeessa, oli hyvää namm. <3
  Luulin, että pääsen ulkoiluttamaan pitkästä aikaa ihania Iron Fistin uggejani, mutta kuvat napattuamme sisäpihalla, kenkulini olivat jo ihan märät. :/ Tämä söpöliinit eivät ole tehty loskaa varten.

Jacket: Iron Fist
Scarf: DIY
Skirt: Queen of Darkness
Shoes: Iron Fist
Bag: ReStyle (second hand)
Mittens: DIY






English translation:

Yet another great weekend passed with good food, good company and great movies. :) My boyfriend came to visit me on Saturday and the evening went by eating lots of junk food and watching KillBill. We also went to play some pool but came home pretty early, because I got tired. I'm very bad with staying awake late nowdays. :D There went my party princess career.

On Sunday morning a prepared us a nice, big breakfast: smoothie and eggsandwiches. <3 After eating we watched Daybreakers and drank coffee. I love it how on weekends you can prepare and eat a breakfast without a rush.

Smoothie:
some quark
milk
half an avocado
banana
some dark cocoa powder 
stevia

After the movie we went out and after some shopping went to eat Chinese food. Mmmm. <3

Kommentit

  1. Voi mitä ihania ruokia, nälkähän tässä tulee! :D On kyllä ihanan rennon kuuloinen viikonloppu ollut siellä ^__^ Se on kyllä mahtavaa, kun arjen jälkeen saa tuollalailla itseään hemmotella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh niinpä!! Toi Lidlin neljän juuston pizza on kyllä paras pakastepitsa mitä oon syöny nomm. <3 Nii, ei sitä mitään ihmeellistä kaipaa viikonlopuille, hyvä ruoka ja hyvä seura riittää. :)

      Poista
  2. Kivat asukuvat, jotenkin sopii ympäristö tuohon asuun hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoss :) Sää oli kyllä ihan kauheen ankee ja pelkäsin että kamera menee pilalle koska sato lunta. :D

      Poista
  3. What's up to every , as I am genuinely keen of reading this webpage's post to be updated regularly.
    It contains nice material.

    Here is my blog ... house renovations ideas ()

    VastaaPoista

Lähetä kommentti