Damn it's dark



Mutta onneksi salama on keksitty! :D Ehkäpä minun tulee nyt enemmän otettua asukuvia, kun on parempi kamera. :) Onneksi tosiaan on tuo salama, kauheasti ei tuota luonnonvaloa ole tähän vuoden aikaan tarjolla.. Lähden aamulla kouluun pimeällä, palaan kotiin ja taas on pimeää, yritäppäs siinä sitten hyödyntää luonnonvaloa. Vanhan kameran kanssa ei olisi tullut kysymykseenkään ottaa kuvia salamalla, mutta tämä uutukainen tekee sen aika mallikkaasti.

Yleensä rakastan talvea aivan hirvittävästi, en ole helteen ystävä ollenkaan, mutta nyt täällä etelämmässä päin asustellessa tulee enemmänkin kirottua talvea kuin ihasteltua sitä. Missä on ihanat valkeat kinokset ja kirpeät pakkaset? Olen niin kyllästynyt tähän loskaan ja nollakeliin, ei kauheasti tee mieli ulkona oleilla, kun siellä on niin ankeaa. :P 

Ulkoilman ankeutta tekee mieli kompensoida vähän normaalia räikeämmällä puvustuksella. Tämä päälläni oleva Iron Fistin kirkuvanpinkki huppari on niin mainio tällaisille keleille, se on ihanan lämmin ja piristää värillään kivasti. :) Ennen kuuluin kategoriaan päälläni-ette-sitten-näe-mitään-muuta-kuin-mustaa, mutta tässä kahden vuoden sisällä olen ihastunut oikeasti väreihin! Tämä villitys ei lähtenyt kevyesti jostain hempeästä pastelliväristä, vaan siirryin kokomustan vaatetuksen sijasta suoraan pinkkiin. :D Tai no omistan vain kaksi pinkkiä vaatekappaletta, mutta eipä sitä tiedä milloin asia muuttuu, mutta siis ennen en voinut sietääkään pinkkiä. Katselin viimeksi Tampereella käydessäni kaupassa räikeän pinkkejä vartalotanuolevia treenitrikoita ja hehkutin niitä poikakaverille, tämä ei vaan kauheasti innostunut asiasta. :D 
  Totta kai pinkki ei ole ainoa väri, jota olen hommaillut synkeään vaatekaappiini. Minulta löytyy myös ainakin jonkin verran punaista, harmaata valkoista ja violettia (lempiväri <3). Haluaisin myös jotain sinistä ja vihreää, sininen pitsimekko olisi aivan ihana. <3

Onkos tämän väriasian kanssa kohtalotovereita? :)

Beanie: DIY
Hoodie: Iron Fist (second hand)
Skirt: Queen of Darkness
Tämä Clipperin Love Me Truly on aivan ihanaa, kannattaa kokeilla! Mausta tulee vähän joulu mieleen, siinä on mm. kanelia, inkivääriä ja appelsiininkuorta. :)

Love this tea <3

There it is, my new camera <3



English translation: 

Damn it's dark, but fortunately there's the flash! I hope I will take more outfit pictures now when I have a better camera. At this time of year the moments of natural light is so minimal and all the hours of light I spend at school. :D

Usually I adore winter and hate the heat, but now when I've been living more south I think I more curse the whole season instead loving it. Where's the beautiful white piles of snow and nice freezing air? I'm so tired of this slush on the street and celsius zero. There's not much reasons to hang out outside..

It's nice to compensate the gloominess of the weather with some bright colors. This hoodie I'm wearing in the pictures is from Iron Fist and it's perfect for this kind of weather! In the past I was part of the cathegory you-will-never-see-me-wearing-other-than-black, but nowdays I have a little crush on colours. My dark closet got some brightness when I bought some pink! I own two pink clothes but who will know will they somehow multiply in the future..(in the past I couldn't stand pink :D).

Kommentit

  1. Minä oon aina satunnaisesti kokeillu jotaki yhtä väriä mustan kanssa, Kirkuvan vihreä oli ihan kiva, sininen tai punainen taas eivät vaan sovi mulle yhtään vaikka hienoja värejä onkin. Violetti taas on se kestosuosikki, joka on kulkenut matkassa aivan yhtä kauan kuin mustakin ^__^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Violetti on ihana! <3<3 Mäki yhistelen mustan kanssa jotain väriä, mut jotenkii tulee heti liian kirjava olo jos vaatteissa on enemmän ku kaks väriä kerralla :D Pakko olla aina jotain mustaa ja sitte jotain väriä mutta ei liikaa! Mut eipä sitä tiiä jos jossain vaiheessa yllättää ihtensä ja pukeutuuki vaikka kokopunaiseen :D

      Poista
  2. Söpö huppari! :) Värit ovat pikkuhiljaa hiipineet minunkin vaatekaappiini. Aiemmin kaikki oli mustaa ihan sukkia myöten, mutta nyt löytyy edes jotain pientä värillistä. Lisäksi urheiluvaatteet ovat minusta kivoimpia värikkäinä, jotenkin energisoivia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihana<3 Eka kerran ku näin sen, nii olin että hyyyyi pinkkiä, mut ku kokeilin sitä päälle nii rakastuin siihen täysin. :D Joo totta, urheiluvaatteisiin sopii kyllä värit, itse asiassa se mun toinen pinkki vaatekappale onkin juuri urheilutoppi ;)

      Poista
  3. Oho, hassua nähä pinkkiä sun päällä! mut hyvin soppii! Mullaki tuli joku vuos sitten tuli joku ihme fiksaatio kun ostin sellasen oikeen neonpinkin hupparin :D Muuten en tykkää hirveen värikkäistä vaatteista, mut esim urheiluvaatteissa kirkkaat värit toimii. Ihana toi sun uus kamera. Itellekki kelpais tommonen minijärkkäri, helpompi ois kantaa mukana. Onks sulla mikä objektiivi siinä?

    Ps. Pitäs nähä pian ku jäi sillon lomalla se näkeminen! Voitas tulla Vilman kaa Turkuun joskus tässä kevään aikana? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööööh tässä on M.Zuiko Digital ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ Pancake eli toi ihanan littana ja mahtuu helposti mukaan :) Joo pitää nähdä!!! Tulkaa ihmeessä!! Vr:llä vois löytyä tarjouksia ;)

      Poista
  4. Onpa ihania kuvia ja miten pirtsakka huppari! :) Hieno. ^^ Täällä kans värejä ilmaantuu kaappiin, kun aika kivalta näyttää värit punaisten hiusten kanssa ja kyllähän ne muutenkin piristävät muuten tummissa asuissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Niinpä, täysin mustasta asusta on hankalampaa erottaa yksityiskohtia ja onhan se tyylikkään näköstä jos osaa kivasti yhdistellä värejä pukeutumisessa :)

      Poista
  5. Kiva, että tee maistuu :) Luv u <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti