Tuesday, January 20, 2015

Covered by lace

Jee 30 lukijaa tuli täyteen, kiitos!! Ja tervetuloa! :) Tässäpä olisi eilisen asua näytille, päälläni minulla on Goottikirppikseltä hankkimani Poizen Industriesin hame, joka on aivan ihana pitseineen ja helminauhoineen.  <3 Muistan katselleeni tuota hametta joskus jossain EMP:llä tai vastaavalla, mutta koskaan en raskinut tilata. Ja nyt sain sen edullisena, ja edellinen omistaja on pitänyt sen hyvässä kunnossa. :) Tykkään just eniten tuollaisista alle polvipituisista, leveistä hameista, joissa on jotain kauniita yksityiskohtia.
   Pitkään aikaan en ole polvisukkia käyttänyt, mutta nyt ilman ollessa kylmä (mutta ei kuitenkaan niin kylmä, että joutuisi pitkiä villasukkia käyttämään) voi taas käyttää sukkalaatikkoon unohtuneita polvisukkia. Tuon pitsiboleronkin löysin kaapista, ja sekin pääsi käyttöön pitkästä aikaa. Meinasi vaan vilu tulla koulussa, siellä pitäisi aina olla lämmintä päällä..

Eipäs tässä muuta, tänään taitaa tarinointi jäädä tähän, sillä olen suuuper väsynyt. Ärsyttää tämä vapaa-ajan puute, kun ei ehdi bloggaamaan!! Olisi tässä muutama postaus jonossa, katsotaan jos saisin niistä muutaman tehtyä tälle viikolle. Olisi ainakin vähän käsityö- ja kenkäjuttuja luvassa. :)

Hyvää alkanutta viikkoa! :)


English translation:

30 readers,, hurray! Thank you and welcome. :) Here's some outfit pics from yesterday. I wore my new second hand skirt which is by Poizen Industries. I love it, there's lace, bats and pearls. <3 I love those kinds of skirts which are short, wide and has some nice details. 

This was a short one, but I have to go to bed, I'm super tired! Long school days. :P 

Have a nice week! :)

No comments:

Post a Comment