Tuesday, December 30, 2014

Warmth and tea

Täälläpäin ollaan nautittu lomasta kaikesta koiranpentujen aiheuttamasta väsymyksestä huolimatta. :) Sain kaverilta joululahjaksi ihanan lämpöisen ja pehmeän aamutakin ja siihen sopivat lämpösukat, niihin on kiva kääriytyä ja katsella sohvalta Kyllä Jeeves hoitaa-sarjaa ja uusinta American Horror Storyn tuotantokautta. Jeeves on täydellinen sarja, jos haluaa katsoa jotain huoletonta. :)Täällä blogin puolellakin toivoin joululahjaksi teetä, ja sitähän tuli!! Sain kahdeksan pakettia erilaista teetä, nyt on kiva kokoelma. :) Ja kultsi antoi tuon kivan teekirjan ja appivanhemmat Pentikin ihanan kahvikupin, rakastan tuota Eden-sarjaa, se on mielestäni kaunein Pentikin astiastoista.

Toivottavasti saan uuden Olympus-kamerani toimintakuntoon piakkoin, en malta odottaa, että pääsisin kuvailemaan sillä!!
English translation:

I've been enjoying my holiday despite the tiredness due to the newborn puppies that my family have. I got a warm and soft dressing gown from my friend, I have wrapped myself inside it and watched Jeeves&Wooster and latest American Horror Story.

In my Christmas gift wishlist I wished to enlarge my tea collection, and I got so much tea as a present! My boyfriend gave me nice tea book and I also got beautiful coffee cup from his parents. 

2 comments:

  1. Voi mitkä ihanat teevalikoimat! Täällä kanssa suuri teen ystävä :) Mietin itsekin joulun alla, että olisi mukava antaa jollekin lahjaksi pienia paketteja erilaisia teelaatuja mitä irtona saa ostettua, mutta tuttavapiiristä ei löytynyt sopivaa henkilöä jolle lahja olisi käynyt :'D Pitää käydä hakemassa itselle kyllä taas hieman teevaraston täydennystä ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musta just noi Clipperin teepaketit on nii kauniita, että sopivat hyvin lahjaks, eivätkä ole edes pahanhintaisia vaikka luomuteetä ovatkin :) Annoinkin niitä muutamalle lahjaks ja onneks sain itekki!

      Delete