Sunday, December 14, 2014

Stripe addiction

Heips! Enää olisi jäljellä viimeinen kouluviikko ja sitten kauan odotettu joululoma!! En tiedä, miten maltan pakertaa perjantaihin asti, huomenna on varmaan jo fiilis, että loma on jo alkanut, koska minulla on musiikin teorian D tentti ja illalla vuoden viimeinen työvuoro. Ja sen lisäksi perjantaina oli syksyn viimeinen konsertti, missä olin esiintymässä, joten näistä kaikista kun on selvitty niin heti iskee lomafiilis! :) Loppuviikon voin sitten tyytyväisenä soitella pianoa ja käydä muutamilla harvoilla oppitunnilla, kuten pianotunnilla ja kapellimestarikurssilla.Viikonloppu sujui oikein mukavasti, mussukkaiseni oli käymässä. <3 Kävimme lauantaina katsomassa Hobiitin, josta tykkäsin todella paljon, vaikka minulla oli hieman negatiiviset ennakko-oletukset elokuvaa kohtaan. (Joo se ei mennyt niin kuin kirjassa, mutta sooo what, koko leffa oli semmoista silmäkarkkia että <3 ja piti kyllä otteessaan loppuun asti!) Illalla kävimme vielä pelaamassa biljardia läheisessä biljardibaarissa. Sen jälkeen oli vielä tarkoitus käväistä konservatorion pikkujouluissa, mutta kello oli jo yli kymmenen ja iski kauhea väsy. En ole enää mikään bilehile niin kuin joskus "nuorena". :D

Tänään kävimme aamupäivästä vähän kävelemässä kaupungilla, ostin jo perjantaina joululahjat, ja tänään hain vielä vähän täydennystä. Kiersimme myös joulumarkkinat, mutta mitään ei sillä reissulla tarttunut mukaan. Harmi, että eilen satanut lumi oli sulanut suurimmaksi osaksi pois. :P

Turku's old library, I live next to it <3Löysin perjantaiselta joululahjaostoreissulta tuon ihanaisen raitahuivin. <3 Rakastan mustavalkoraitaa mmmm. Huivin kanssa oli pakko pukea Tampereelta syksyllä ostetut raitahousut, joita olen unelmoinut ikuisuuden verran (varmaan kiitos Beetlejuicen). Niitä ei olekaan tainnut blogissa näkyä aikaisemmin!

Hat: DIY
Scarf: UFF
Jacket: from Italy
Trousers: By Sasha
Shoes: Inamagura
Bag: Restyle (second hand)
English translation:

One more week and then finally my Christmas holiday starts! I don't know how I can manage school until Friday. :D Tomorrow I have a big music theory exam and also my final work shift for this year. Last Friday I played my last concert for this year so after tomorrow I already have a holiday feeling I guess! The rest of the week will be easy, just practising piano and going to some lessons, like piano lesson and conductor course.

The weekend was very nice, my honey was visiting me. <3 We went to see the Hobbit, which I liked a lot though I had some very negative prejudices about the movie (yes it didn't go like in the book but so what, the whole movie was such eye candy <3 And it had a hold on me until the very end!). 

Today we took a walk in the center. I had done my Christmas shopping on Friday, but I did buy something little today also. Yesterday it had snowed but today there were only poor remains on the ground, such a pity. 

On Friday I bought a gorgeous striped scarf from UFF. I love stripes and the scarf goes well with my striped trousers which I bought some months ago. I have dreamed of striped trousers a very long time (thanks to Beetlejuice I guess!).

2 comments:

 1. Beautiful outfit and beautiful place! <3 Love your blog! ;)

  http://colorspiritattitude.blogspot.ro/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, it's so nice to hear that! :)

   Delete