Sunday, December 28, 2014

24th day

Joulu tuli ja meni taas niin kauhean nopsaan! Ja nyt on lomakin jo puolivälissä. Lomailun aloitin jo viime viikon torstaina, perjantaina menin kullan luo Tampereelle ja maanantaina lähdin sitten koti-Suomeen Iisalmeen joulun viettoon. Ihanaa nähdä pitkästä aikaa perhettä. <3 

 Tein aatoksi ihanan piparkakkujuustokakun, jonka ohjeen löysin täältä. :) Sain lahjaksi kauan himoitsemani järkkärin jee! Harmi että olin niin pöhkö ja olin pyytänyt pukilta vaan rungon, nyt pitää vaihtaa kamera sellaiseen pakettiin, mihin kuuluu linssikin. :D Toivottavasti pääsen vielä lomalla kuvailemaan uutukaisellani!!!

Saatiin myös aivan ihastuttava joululahja, nimittäin neljä pientä koiranpentua syntyi eilen! Meidän Dora ei pentuja tehnyt vaan ukin koira. On ollut pientä jännitystä ilmassa koko viikon kun ollaan jännitelty, sillä koiraäiti oli aika iäkäs ensisynnyttäjäksi ja lopulta pennut saatiin maailmaan keisarileikkauksella. Onneksi kaikki meni hyvin ja pennut ja äiti ovat kunnossa. :) Eilisen yön valvoin emon ja pentujen vierellä vahtimassa, että lääketokkurassa oleva emo ei liiskaisi pentuja. On ne ihania pötkylöitä! <3


English translation:

Christmas came and Christmas went! My holiday started on Thursday, 18th day. On Friday I went to see my honey in Tampere and on Monday I traveled to my hometown (which is about 600km away from the town I live and study now) to spend the Christmas there. It was so nice to see my family after a long break. <3 I got a nice camera (Olympus Pen E PL7), I have lusted it for a long time!! 

We also got four cute puppies, my grandfather's dog gave birth to them yesterday. I'm happy that the mother and the babies are ok. :)

6 comments:

 1. Ihanan tunnelmallisia joulukuvia :) Ja olipa ihana lahja nuo pennut! tui tui <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Nii on ne niin sulosia, harmi että joudun jo viikon päästä lähtemään takasin Turkuun, olisi ollut niin kiinnostavaa katella noiden kehitystä pidempäänkin. :)

   Delete
 2. Voi että miten söpö tuo rääpäle! Ihania joulukuvia muutenkin ^___^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Nimettiin se Justiinaks ku se on niin emäntä :D

   Delete
 3. Kauniita kuvia ja miten pikkuinen pentu! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia :) Harmi ku ne niin nopeesti kasvaa!

   Delete