Sunday, November 30, 2014

Making Christmas

Heipä hei, korkattiin eilen opiskelukavereiden kanssa pikkujoulukausi alkaneeksi! Koko lauantain päivä tuntui ihan vilahtavan silmissä! Nukuin aamulla pitkään ja aamupalan jälkeen suunnistin salille nostamaan vähän rautaa ja sen jälkeen testaamaan uutta BodyBalance-jumppaohjelmaa. Olen tykännyt noista LesMills-tunneista todella paljon, suosikkini ovat juurikin tuo joogaa ja pilatesia yhdistelevä BodyBalance ja nyrkkeilyä sun muuta huiskimista yhdistelevä BodyCombat. 
  Salin jälkeen söin ja aloin valmistautumaan illan pikkujouluja varten. Olen nykyään niin laiska laittautumaan että valmistautuminen tarkoittaa kohdallani lähinnä sitä että käyn suihkussa ja odotan tukan kuivumista. :D Kyllä minä vähäsen meikkiäkin laitan! Ja aina tykkään laittaa jotain nättiä päälle, harvemmin mua missään verkkareissa näkee. :) Mutta mitään tuntikausia kestävää hiusten ja naaman laittoa en jaksa., kun ei ne minulla kestä pitkään, tukka lässähtää ja meikit valuu pitkin poskia. :D

Mutta joo, pikkujouluihin valikoin päälleni luottomekkoni, mustan H&M:n tyllimekon ja samaisesta putiikista ostetun punaisen neulepaidan. Pikkujouluissa leivottiin pipareita ja torttuja, syötiin ja juotiin ja hilluttiin yhdessä. Keskellä yötä innostuttiin katsomaan Muumi ja pyrstötähti-piirroselokuvaa vanhalta vhs:ältä. :D Pipareista tuli kyllä tosi hienoja, muusikko-opiskelijoita kun ollaan niin tehtiin musiikki- ja vähemmän musiikkiaiheisia luomuksia, oli kitaraa ja flyygeliä ja pulloa ja muuta. :D Hauskaa oli, eikä olisi millään malttanut kotiin lähteä. :)

English translation:

We had a Christmas party with my fellow students! It was fun!

2 comments: