Thursday, October 16, 2014

Among the violets

Viime viikolla tein piiitkää päivää, olin koululla seitsemältä aamulla ja tulin kotiin yhdeksältä illalla. :D Osa päivistä piteni töiden takia ja joinakin päivänä vaan meni kouluhommien kanssa niin pitkään. Mut oon vaan tyytyväinen, että on välillä tollasta helppoo ja lyhyttä työvuoroo tarjolla, ei opiskelija koskaan tienaa liikaa. :D

Perjantaina aamulla sanoin sitten adios ja aloitin syysloman vähän etuajassa matkustamalla kotiin Iisalmeen. Oikeasti minulla olisi alkanut loma vasta tänään (säälittävät neljä päivää!!!), mutta ei niin lyhyellä aikavälillä kehtaa lähteä reissaamaan toiselle puolelle Suomea. Podin kyllä vähän tunnontuskia, kun ilmoittelin opettajille, että en tule kouluun tällä viikolla, jäi vieläpä laulu- ja pianotunnit väliin, mutta onneksi kotona on piano, niin pysyn ainakin toivottavasti aikataulussa tutkintokappaleiden treenauksen suhteen. Ja lauluahan nyt voi treenata melkeinpä missä vaan. :) Ihanaa nähdä perhettä pitkästä aikaa, välillä harmittaa kun asuu kaikista niin kaukana..

Tiistaina käytiin äidin kanssa elokuvissa katsomassa Mielensäpahoittaja. Harvoin tulee kyllä kotimaisia elokuvia katsottua teatterissa.. Tämä Mielensäpahoittaja oli kyllä hyvin tehty, tarina pysyi hienosti kasassa loppuun asti. Mutta mun mielestä se oli enemmänki surullinen kuin hauska elokuva, koko ajan oli roska silmässä kun elokuvaa katsoi. :D 

Pakkasin lomaa varten laukun täyteen kankaita ja lankoja, vaatteille ei jäänyt tilaa. :D Tämän viikon olen sitten oleillut äidin vaatteissa. Onneksi tämä syksy on ollut lämmin, minulla ei ole ollut talvivaatteita Turussa! Nyt hain mökillä säilössä olleet talvitakit ja villapaidat ja muut. Nyt saa pakkanen tulla, ei palele. <3 Elokuviin laitoin paksun neuletunikan ja kirpparilta muutama vuosi sitten löytyneen talvitennarit, jotka ovat pölyttyneet kotona kaapissa. Pitää ottaa Turkuun mukaan. :)


Pitäisi leikata ja värjätä hiukset, olen kestänyt tätä juurikasvua kaaauan. Yritän värjätä vain kerran kahdessa kuukaudessa, ja nyt viime värjäyksestä on sen verran aikaa. Huono puoli on se, että mulla kasvaa tukka tosi nopeasti, kahden viikon päästä värjäyksestä näkyy jo kiva juurikasvu! Miksi kaupassa ei voi myydä sellaisia pieniä väripurkkeja, joilla voisi tuon juurikasvun värjätä!!


My babies <3


Your home is there where your dog isEnglish translation:

Last week was a looong one, my days were awfully long. That's why I took an early leave to my autumn holiday and took a train to my hometown on Friday. My holiday would have really started not until today (only four days!!). I was a bit afraid that I get behind with my schoolwork but luckily I have a piano in my parents house so I can play every day and keep up with my  piano training schedule. And you can practice singing almost everywhere. :)

On Tuesday I went to see a movie with my mother. There's a pic about my outfit from that day. And some pics of my dogs and my home. :)

2 comments: