Sunday, September 21, 2014

Flowers all around me

Tässäpäs vähän kuvia viime viikon sunnuntailta! Aurinko paistoi lämpimästi, joten oli ihan pakko mennä vähän joen rannalle loikoilemaan. :) Päälle puin ensimmäistä kertaa H&M:ltä hankitut legginsit ja kesällä EMP:ltä tilatun paidan, joka ei ole tainnutkaan olla vielä täällä blogin puolella näytillä. Vaikka yleensä olen ollut samaa mieltä väitteen "legginsit eivät ole housut" kanssa, niin kyllä minusta tällaiset peittävämmät ja paksummat legginsit käyvät housuista, eri asia sitten sellaiset ohuen ohuet legginsit, joiden läpi paistaa alushousut. :D Mitäs mieltä lukijat on asiasta?

Syksyn satoa! Ei oo kyllä itepoimittuja, mutta omenat sentään itse tein soseeksi :D Puolukat menee sellasinaan aamupuuroon nam.

Pitää vielä hehkuttaa näitä kirjalöytöjä! Turun kauppatorilla myydään kirjoja superedullisesti, ja löysinkin sieltä tällaiset kaverukset eurolla kappale. Tuo Vampire Hunter D on kyllä mieletön löytö, olen D:tä katsonut animena ja lukenut mangana, ja aina on kiinnostanut lukea alkuperäinen romaani. Ja nytpä sen sain kätösiini! :) Bitten taasen on joku random ihmissusikirja, joka oli pakko ottaa mukaan.


2 comments:

 1. Hienoja kuvia! :) Legginsseistä ei todellakaan saa näkyä alusvaatteet läpi, ellei paita ole tunika tai päällä ole mekkoa. Muuten oikeastaan, jos leggarit on housujen näköiset, siveelliset ja tyylikkäät, niin saa käyttää ilman pitkiä helmojakin. :)

  Hyvät kirjalöydöt, miekin löysin tuossa pari uutta kirjaa luettaviksi... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Samaa mieltä itekki oon leggareista, ois ihana hankki talven varalle sellaset vuorelliset legginsit, missä on joku kiva printti! Black Milkin tuotteita oon kuolaillu, ehkäpä sieltä raaskis joskus tilatakki yhet :)

   Delete