Friday, August 8, 2014

New beauties


Saatoin jo aikaisemmin mainitakin, että naapurissani on Cybershop ja heti muutostani seuraavana päivänä kävin kyseisessä putiikissa hankkimassa kanta-asiakaskortin. Mukaan lähti myös tämä ihanainen cameokoru, jolla oli hintaa alle viisi euroa! Rakastan cameoita, minulta löytyy sormus, korvikset ja rintakoru ja nyt myös kaulakoru.


Vanhempani olivat lomareissulla Norjassa, ja he toivat minulle sieltä tuliaiseksi Thorin vasara-riipuksen. Näyttää kyllä enemmänkin kirveeltä, mutta who cares, se on hieno! Olen hulluna historiaan ja Skandinavian historia ja myytit kiinnostavat todella paljon. Olen aika viikinkihullu, joten tämä koru on oikein sopiva minulle! :D

Korun taustasta sen verran, että Thorhan oli skandinavisessa mytologiassa ukkosen jumala ja yksi suositummista jumalista kansan keskuudessa, varmaan siksi, koska hän suojeli heitä. Monet viikingit kantoivatkin Thorin vasara-riipusta kaulassaan, sillä sen uskottiin antavan suojelusta ja hyvää onnea. Vasara on Thorin symboli, vasarallaan Thor hallitsi ja jakoi oikeutta. Tiesittekö muuten että torstai on nimetty Thorin mukaan? ;)En ole vielä kauheasti kierrellyt kirppareita täällä Turussa, mutta keskiviikkona Ikea-reissun jälkeen käväisin isossa Kirppis-centerissä ja arvatkaa mitä löysin!! Restylen laukun kirppishintaan, käyttämättömänä!! Olen kuolannut tätä laukkua jo siitä asti kun se Restylen nettisivuille ilmestyi myyntiin. En ole kuitenkaan koskaan raaskinut tilata, onneksi en tilannutkaan! Laukku on niiiin suloinen ahh. <3<3 Ja viimein minun. <3Samalta kirppisreissulta bongasin tämän söpön perhoshupparin, joka maksoi vain kolme euroa. Hupparissa on lämmin karvavuori, joten ei varmaan tule tätä näillä helteillä käytettyä! Mutta sitten syksyllä. :)Viime viikonloppuna kävin myös kirppiksellä, ja sieltä mukaan lähti kiva pääkallomekko kolmella eurolla. Materiaali on ihanan tuntuista ja tykkään tosta pääkallokuvioinnista, mutta kaula-aukko on ihan liian antelias, joten tätä pitää vähän tuunailla. :) Samalta reissulta löysin myös tämän söpön yrttiruukun keittiöön:


 English translation:

Next to my new appartment there's Cybershop which sells alternative clothing etc. Last Wednesday I went there and found a beautiful cameo necklace! I have many cameo jewellery but not necklaces before this one.

My parents went to Norway for a holiday trip and from there they bought me necklace with Thor's hammer. I'm crazy about history and scandinavian history and mythology is very dear to me. I adore vikings and stuff so this piece of jewellery suits me well! :) Back in the old times people believed that this hammer symbol gave protection and good luck.

If you want to know more about Thor and his hammer, click here.

I went to visit some flea markets and omg what I found! Restyle bag which I have longed for so long but I have never dared to order. And now I found it cheaply! Happy happy times! I also found this cute butterfly hoodie and skull-printed dress which I have to modify a bit since the bosom part (I don't know how to call it in English :D) reveals too much. :D And I also found cute hmmm thing (?) where I can grow some herbs. :)6 comments:

 1. Aivan ihana tuo pääkallomekko <3. Ota itestäs kuva se päällä! Faceen tai seuraavaan blogiin<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Juu pitää ottaa kuva kunhan saan tota kaula-aukkoo vähän korjailtua :)

   Delete
 2. Mahtava löytö tuo Restylen laukku! Turussa on kyllä tosi hyvät kirppikset. Aina kun käyn niillä suunnilla yhtä ystävää moikkaamassa, niin kirppiskierros on kyllä ihan pakollinen :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, oon ihan onnessani! Harvoin tollasia tulee kirppiksillä vastaan! Mulla on vielä monta kirppistä täältä käymättä, mitäköhän muita aarteita sitä mahtaa löytää :)

   Delete
 3. Ihania löytöjä, hyvältä näyttävät kaikki! :) Erityisesti pääkallomekko ja Restylen laukku ovat miun mieleen, upeat. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, ihanasti aina päivää piristää kun löytää jotain kivaa edullisesti :) Varsinkin toi laukku oli niin päivän piristys!

   Delete