Thursday, August 14, 2014

Last weekend


Turun Tuomiokirkko/ Turku Cathedral
Viime viikonloppu oli ihana ja meni ohi kauhean nopeasti, mutta niinhän siinä aina tuppaa käymään kun on mukavaa. :) Minulla oli ihana tyyppi vierailulla ja hänen kanssaan kuljimme siellä täällä ympäri keskustaa tutustuen uuteen asuinkaupunkiini. Perjantaina kävimme ostamassa kauhean säkillisen irttareita ja katseltiin leffaa asunnossani. Lauantaina kierreltiin kaupunkia ja käytiin Rossossa syömässä ja illalla menimme elokuviin katsomaan Snowpiercerin. Ihan ookoo leffa, ainakin se piti koko ajan otteessaan ja tykkäsin leffan ideasta tosi paljon. Ainoastaan loppu oli vähän kökkö mielestäni. :D Sunnuntaina kierreltiin taas kaupunkia ja illalla oli aika sanoa heipat. Toivottavasti nähdään taas pian. :)
Kaunis mies ottaa aurinkoa


NOMNOM
Art museum

<3<3
Ai nii btw toi on ihan helpoin ja paras suklaakakkuresepti minkä tiedän! Varsinkin kun laittaa suklaata ihan reilusti enemmän kuin ohjeessa sanotaan. :D Ohje löytyy täältä, klik.

Ja vielä sen verran, että yritän julkaista tänään ensimmäisen videoni, jos tämä kone ja blogger suostuu yhteistyöhön. :D Video on tuossa latauksessa ollut jo varmaan tunnin. :'D Katsotaan, miten käy.

No comments:

Post a Comment