Sunday, August 3, 2014

Gangut Regatta


Terveiset Turusta! Tulin tänne muuttokuorman kanssa perjantaina ja viikonloppu on vierähtänyt kämppää laitellessa ja tädin luona Maskussa. Kämppä on kyllä tosi kiva ja niiin ihanasti ihan keskustassa! Naapurissa on Eurokangas ja Alko ja CYBERSHOP<3, ei kait sitä muuta tarviikkaan. :D
   Eilen menimme aamupäivällä katsomaan Turussa olevaa Gangut Regatta-tapahtumaa, jossa oli näytillä vanhoja purjelaivoja. Harmi, että laivoihin ei päässyt kannelle tutustumaan ilmaiseksi, vaan joka laivalla oli oma sisäänpääsymaksunsa. Noo, onneksi sentään laivojen katsominen rannalta oli ilmaista. :D En vielä kauhean hyvin Turkua tunne, ja oli mukavaa käveleskellä jokivartta pitkin ja tutustua nykyiseen asuinkaupunkiini. Jos jollakulla on vinkkejä Turkua koskien, otan ilolla vastaan, olen vielä ihan pihalla siitä, mitä kaikkea täällä on ja silleen! Onneksi koulu alkaa vasta yli viikon päästä, joten saan ihan rauhassa lomailla siihen asti ja tutustua Turkuun kaikessa rauhassa. :)


English translation:

Greetings from Turku! I just arrived here last Friday with all my belongings and the weekend has passed by settling down to my new appartment which is right in the center! My neighbours are the alcohol beverage shop, alternative clothing store and fabric store, what else you could possible need? :D

Through Turku flows a river and by that river there was a happening called Gangut Regatta, where you could see old sailing ships and even go on board (you had to pay for that). Me and my aunt visited the riverside and watched some beautiful ships. It was nice to walk around and get to know my new hometown. :)

2 comments:

  1. Onnea uuteen kotiin! :) Paras tapa tutustua uuteen paikkakuntaan on juurikin seikkaileminen, opettaa liikkumaan ja löytää ne parhaimmat paikat. Laita ihmeessä tänne sit myöhemmin jotain vinkki postausta, et missä kannattaa käydä, kunhan olet itse tutustunut kaupunkiin ensin. :) Ois mukava lukea, jos joskus tulee lähdettyä siellä päin Suomea käymään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Oon jo vähä seikkailukki ja ainaki monta kivaa kenkäputiikkia on sattunu matkan varrelle :D Juu vinkkipostaus kuulostaa hyvältä idealta, sen voisi toteuttaa syksyllä! :)

      Delete