Friday, July 18, 2014

You change the sound of my name

Jumpsuit: Urban Classics
Socks: H&M
Shoes: Industrial Punk
Sunglasses: KappAhl

Tänään olen viettänyt vapaa päivää töistä ja lupauduin vahtimaan siskontyttöjäni. Kävimme paikallisessa kylpylässä uimassa ja syömässä herkulliset pitsat ja jäätelöannokset, jonka jälkeen menimme kotiin ja katsoimme Jali ja suklaatehtaan. Tein aamulla valkosuklaa-turkinpippurijuustokakun ja äsken maistoimme sitä. Oli kyllä hyvää! Pelkäsin, että mitähän siitä tulee, kun tein ilman ohjeita, mutta hyvinhän se onnistui! Perustin muuten kokkausblogin, päivittelen sinne tuon kakun ohjeen piakkoin. Blogiin pääsee tästä, klik.

Olen viihtynyt paljon tässä kuvan jumpsuitissa, jonka tilasin taannoin EMP:ltä. Vielä on pari juttua paketista esittelemättä. :) En voi kuin ylistää tätä jumpsuitia!! Se on THE paras kesäasu! Ja kotiasu. Ja miksei vaikka bileasu? :D Ei purista eikä tarvitse miettiä, että mikä yläosa sopii alaosan kanssa. Tää on vaa helppo vetästä ylle ja se on siinä! Ja hyvin pysyy päällä vaikka ei ole olkaimia.

Tänään olisi vielä ohjelmassa tämän pienen kaverin peseminen:

<3<3<3
Ai niin, sain kämpän Turusta, jeeeee! :) Muutto ois luvassa ensi kuun alussa.


Today's song:In English:
Today has been my free day from work and I have spent it babysitting my sister's children. We went to swim in local spa and after that we ate delicious pizzas and ice creams. Then we returned home and watched Charlie and the Chocolate Factory. In the morning I made white chocolate salty liquorice (salmiakki) cheesecake, it was good! I started my own cooking blog, click.

I have worn a lot this jumpsuit which I ordered from EMP. I just LOVE this! It's. The. Best. Summer. Outfit. It's loose, looks nice and with it you don't have to wonder which shirt goes well with this skirt blaablaa or something. You just put it on easily and that's it! :D

Today I should wash my little dog.. It's gonna take some time :D

Oh and I got an appartment from Turku wuhuu! I will move there in the beginning of August. 

2 comments:

  1. Söpö tuo jumpsuit, sopii hyvin siulle! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kiitos, onhan toi ihan superkiva! :)

      Delete