Thursday, May 22, 2014

I'm gonna miss you when you're gone

Huhhuhh nyt on kyllä pieni ihminen väsynyt! Tänään oli Jyväskylän yliopiston pääsykokeet, ja nämä oli kuudennet pääsykokeet mihin olen tänä keväänä osallistunut. :P Tällä viikolla oli maanantaina Turun konservatorio ja tiistaina Oulun yliopisto. Keskiviikko meni Jyväskylään reissatessa, saipahan lukuaikaa. Mulla on aina tapana jättää asiat viime tippaan ja eilen luin sitten paniikissa koko seitsemän tunnin junamatkan ajan noita tämän päiväisiä kokeita varten. Tänä keväänä jäi nuo yliopistopääsykokeisiin valmistautumiset tosi vähälle, ihan hävettää. :D Mutta kyllä tuo Jyväskylän koe tuntui menevän hyvin, ei ollut mitään mahdottomia tehtäviä vaan perus esseen kirjoitusta. Vielä olisi puolentoista viikon päästä Turun yliopiston kokeet, mutta onneksi nyt saa vähän aikaa hengähtää. :)

There was a bit chilly in Oulu. P.s. Notice the Mustang. :D
Huomenna olisi viimeinen koulupäivä ja sitten muutto takaisin Iisalmeen. Kesän aijon viettää porukoilla, vielä ei yhtään tiedä, että minne sitä syksyllä päätyy opiskelemaan. Huomenna on kyllä varmaan ihan superhaikeat fiilikset kun joutuu hyvästelemään kaikki huiput tyypit täältä opistolta! Ikävä iskee varmasti! Ja harmittaa, kun meistä asuntolaisista on muodostunut tiivis joukkio tässä vuoden aikana, ja nyt sitten kaikki lähtee eri suuntiin. :'( Outoa, että on tottunut olemaan näiden tyyppien kanssa sen 24/7, kouluajat ja vapaa-ajat, ja yhtäkkiä ei sitten näekään ketään pitkään aikaan. Kaikki muut asuvat paljon etelämmässä, ja itse menen tonne kaukaiseen Iisalmeen. :D

Viime viikonloppu oli viimeinen viikonloppu opistolla, ja se meni aurinkoa palvoessa. Levitettiin viltit opiston nurmikolle ja rentouduttiin. Tai no muut rentoutuivat, minä yritin päntätä tuleviin pääsykokeisiin. :D Oli kyllä ihana ilma, ja viikonloppu meni liian nopeasti.

My school, our dormitory is there on the second floor. Gosh I'm gonna miss this "house"!
My Iron Fist shoes are not the most summer ones, but all my summer shoes are at home and these are easy to put on your feet. :D

Vietin muuten huhtikuun lopussa synttäreitä, opistokaverit leipoivat minulle ihanan ja superherkullisen kakun! Kiitos! Ai niin, huomasin muuten, että tämä blogikin vietti synttäreitä jokunen viikko sitten! 8.5. tuli toinen vuosi täyteen, joten paljon onnea mun pienelle blogille! 

My dormitory friends made me a cake!English translation:

Gosh I'm tired! I had an entrance exams for Jyväskylä's university, and these exams were sixth exams that I have done during this spring. I had one exam this Monday, then Tuesday and now today. And all exams were in different parts of Finland, so this week has been full of travelling. :D And reading, blaah. I still have two exams left, but they are after two weeks, so now I can relax for a while. :)

Tomorrow will be the last school day, then I will move back to my hometown and live the summer with my parents. Tomorrow will be a sad day, because I know I will miss this school and these awesome persons that I have met here! When you live 24/7 in dormitory with a bunch of crazy people, you really grow found of them. I don't know how can I handle the fact that I will not be seeing these friends anymore as often as now. I think the reality is that we will be seeing each other very rarely since I live so far. But maybe I get a studying place somewhere a bit more south, then it would be easier to meet. :)

Last weekend was awesome, we were worshipping the sun for whole two days since the weather was so warm and sunny. 

Aaand I had a birthday last month, my dormitory friends made me a cake! :) And I noticed that also my blog celebrated its birthday this month, 8.5. it became two years old. Congratulations my little blog!


2 comments:

  1. Kiva oli lukea kuulumisia pitkästä aikaa, oonkin miettinyt et missä sie luuraat.^^

    ReplyDelete
  2. Kiva kuulla! :) On ollu nii kiirusta että ei oo hirveesti ehtiny kirjotella, mutta ehkäpä se asia korjautuu nyt kesälomalla. :)

    ReplyDelete