Sunday, May 25, 2014

Blossom


Ai että on pakko hehkuttaa täälläkin kesän ihanuutta, vaikka kaikille se kai on ihan itsestään selvä asia. :D On se vaan ihanaa palata kotiin pitkästä aikaa ja vain olla. Pari viime kuukautta ovat menneet hirveässä stressissä, ja pelkkä huoleton oleminen on ollut jokin kaukainen haave. Vaikka minulla vielä onkin pääsykokeet Turussa, niin en enää niistä kanna stressiä, sillä tärkeimmät kokeet ovat jo takana ja Turun kokeisiin luen vain sen verran kun se tuntuu hyvältä. Mitään hirveetä lukuaikataulua en enää rupea tekemään, vaan nautin nyt kesästä.

Eilen piti jaksaa raahautua kesäteatterin treeneihin jo kymmeneksi aamulla, mutta sen jälkeen olen vaan löhöillyt ja lukenut blogeja, niitäkään ei ole tullut luettua pitkään aikaan, joten oli bloglovinissa iso lista luettavana! Mutta mikäs siinä, kun on lämmin sää, hyvä löhöilypaikka ja iso tuoppi raikasta sitruunavettä, siinä vierähtää useampikin tunti ihan helposti läppärin ääressä lukien. :)

Käytiin iskän kanssa räpsäsemässä muutama kuva takapihalla tänään, omenapuut on niin ihanan näköisiä nyt. :) Pistin ensimmäistä kertaa päälle tuon paidan, sain sen äidiltä. Paita on kokoo xxl, mutta ei se haittaa, meneepä mulla tollasena rentona mekkona. Tykkään tosta printistä tosi paljon! Ja löysin mun hellehatunkin ja vanhat Iron Fistin balleriinat, nyt voi nauttia kesästä ihan asiaan kuuluvissa varusteissa. ;)
Saavuin perjantain ja lauantain välisenä yönä kahden aikoihin kotiin muutokuorman kanssa. Ihana pikkuveljeni tuli minua kaverini kanssa Eurajoelta hakemaan, eikä se ollut mikään pikku juttu, sillä Iisalmesta ajaa Eurajoelle seitsemisen tuntia. Samana päivänä lähdettiin vielä takaisin, oli sekin reissu. :D En ollut ehtinyt pakata etukäteen ollenkaan, vaan rupesin kiirellä pakkamaan perjantaina kevätjuhlan jälkeen. Oli kyllä haikea päivä.. piti sanoa heipat kaikille mahtaville tyypeille, nyt jo tuntuu että on ikävä. Mutta kyllä me vielä nähdään, olen siitä varma!

Innostuin taas kerran vaihtamaan blogin ulkoasua, ajattelin että nyt kesän kunniaksi sopisi tälläinen vähän vaalempi ulkoasu. :) Jotenkin tuo uusi ulkoasu innostaa itseä hirveästi, nyt tekisi mieli vaan bloggailla päivät pitkät! :D Minulla on kertynyt uusia hankintoja jonkin verran, pitää niitä esitellä täällä kunhan pääsee vähän kuvailemaan.


English translation:

I just have to say that oh my how I love summer! And I know most of you feel the same. :D It's so unbelieveable wonderful to return home after a long time and just be. The last two months I have spent in such a stress and just beeing has been a distant dream for me. I still have entrance exams in Turku, but I don't stress about them, because the most important exams are already done. Now the most important thing is to enjoy the summer. :)

Today my father took some pics for me in our backyard, our apple trees are blooming now so beautifully. I wore my new shirt for the first time, I got it from my mother. It's size xxl, but it doesn't matter, I can wear it as a loose dress. I like the print very much! I found my summer hat and my old Iron Fist ballerinas, now I'm well dressed for the summer. :D

The school finished on Friday and I moved back home. My lovely little brother with my friend picked me up from my dormitory, it was seven hours by car.. and seven hours back. Oh gosh what a trip it was, with a car full of my stuff. :D

I changed the layout of the blog once again, I felt that the lighter layout would be better for the summer. Now I'm so excited about blogging, I would like to do it all the time now, maybe it's due to this new layout. There's some new purchases I have made during the spring that I haven't showed here, have to do it soon!

6 comments:

 1. So lovely:-)
  Hats: the bigger, the better :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! I've trying to search for the perfect summer hat but haven't found one... This one in the pics is made from paper, I like the shape of it, but want a hat that is made from some nice fabric. :)

   Delete
 2. Aaa, miten kesäinen asu! :) Kannattaa muuten tsekata pienempien yrittäjien hattuvalikoimia, Joensuussa on nimittäin parikin pientä liikettä / ompelimoa, jotka valmistavat kesähattuja eri kuoseissa ja malleissa. Tuli vaan mieleen tuosta aiemmasta kommentista... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! Halluisin just semmosen kivan uniikin ja hyvin istuvan hatun! Yleensä just noi perushenkkamaukat on ihan ookoon näkösiä mutta omassa päässä eivät näytä sitten yhtä hyviltä :D We heartitista ja Pinterestistä oon löytäny kivoja hattuja, mutta sepä ei paljoo auta kun niistä ei voi tilailla :D

   Delete
 3. Sun jalkavarret(? :D) on myös ihan uskomattoman jumalaiset, niinku sun käsivarretki on! T. sama ihailija

  ReplyDelete