Monday, March 31, 2014

Silent waters

Heips! Vietin mukavan viikonlopun Maskussa tädin luona ja nyt on taas aika jatkaa puurtamista! Pääsykokeet lähenevät uhkaavasti ja stressi sen kun vaan kasvaa kasvamistaan. Olen soitellut päivittäin pianoa 2-4 tuntia ja oikea ranne on ruvennut kipuilemaan kivasti, kunhan ei olisi mikään tulehdus tulossa.. Olisi se niin ihanaa sitten konservatorion klassisen pianon pääsykokeissa yrittää selitellä että juu kyllä minä osaan soittaa, mutta nyt vaan ei pysty. :D Viikonloppuna en sitten pahemmin soitellut kun olin reissussa, mutta ranne ei silti saanut lepoa kun naputtelin kasvatustieteen esseetä tuntikausia. :P 

Sain viime viikolla postista kuvissa näkyvän Amorphiksen paidan, tilasin sen Facebookin Goottikirppikseltä. Silent Waters on ihana levy, ja tuo levyn kansitaide on upea. <3Ostelin vähän kosmetiikkajuttuja! En ole aikaisemmin kokeillut vegaanista hammastahnaa, mutta nyt parin päivän käytön jälkeen pitää kyllä ylistää tätä tuotetta! Peruspepsodentit polttaa aina suuta ikävästi, mutta tämä Urtekramin fluoriton ja eläinkokeeton hammastahna on ihanan hellävarainen. Suuhun jää raikas mandariinin maku. :) Hintaakin tuotteella oli alle kolme euroa, joten laatuunsa ja pakkaukseen kokoon nähden on kyllä ihan rahanarvoinen.
  Toinen uusi kokeilun kohde on palashampoo. Tutustuin tähän tuotteeseen vasta lähiaikoina ja huomatessani tämän kyseisen tuotteen Prismassa päätin kokeilla sitä. Tämä ranskalainen vegaanishampoo korvaa normaalin shampoon ja hoitoaineen. Olen ollut todella tyytyväinen ja yllättynyt, miten silkkiset hiukset tällä tuotteella saa! Ensin vähän epäilin, että mitä hiukset tykkää siitä, ettei laita shampoopesun jälkeen hoitoainetta, mutta kuivuttua hiukset olivat ihan samanlaiset kuin olisin käyttänyt normaalia shampoo ja hoitoaine yhdistelmää. Olen jo jonkin aikaa ollut todella kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja laitan paljon mielummin päähäni tällaista luonnontuotteista valmistettua ainetta kuin normaalia markettishampoota, jotka ovat täynnä sun mitä silikoonia ja muuta kökköä, jotka eivät ole hiuksille hyväksi.
  Ostin myös suosikkikuorinta-ainettani, elikkäs Freemanin greipintuoksuista. Tykkään todella paljon Freemanin tuotteista muutenkin, ne ovat aina niin ihanantuoksuisia. :)
  Kosmetiikkaostosten lisäksi hommasin viimein kaikkien kehuman Tangle Teezerin. Varmaan jokin kevätvillitys iski, kun valitsin perusmustan sijasta tuollaisen kirkkaan pinkin yksilön. :D Ei voi muuta sanoa kuin että mielettömän hyvä harja!


English translation:

Last weekend I visited my aunt and now it's time to continue studying. Entrance exams are getting closer and closer and I'm getting more stressful every day. I've played piano every day 2-4 hours and now my right wrist is in pain, I hope there's not an infection or something.. That would be so damn bad thing, because I'm applying to study musician degree and classical piano is my instrument. 

I bought Amorphis t-shirt from fleamarket. I love the Silent Waters album! And the album's cover is so beautiful.

I bought also some cosmetics. I've never tried vegan toothpaste before and now after using it two days I have to say this one is an awesome product! It's by Urtekram and there's no fluoride and it's not tested on animals. Pepsodents and stuff always leave my mouth a nasty burning but this Urtekram tootpaste doesn't! It tastes sweet mandarin. :)
 I also bought solid shampoo (don't know what its name is in English :D), it's like a bar of soap but instead of soap it's a shampoo that you rub in your head. This product is also vegan and I have liked it a lot! After using this you don't need a conditioner. This was the reason why I was a bit sceptic, because I always apply conditioner after shampoo. But with this product I didn't do so, but still my hair looked so nice and felt so silky when it was dried!
I also bought Freeman's facial scrub (my favourite!) and Tangle Teezer, which everybody seemed to be so pleased. It is a great brush I say! :)

4 comments:

 1. Tuo Tangle Teezer on pyörinyt minulla mielessä jo ainakin vuoden! Kai se pitää kohta hankkia kun kaikki niin kehuu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän tuo on hyvä harja, ei katko hiuksia niin ku normaalit halppisharjat ja takutkin lähtee vaivattomasti. :) Ja on toi pinkki harja muutenki ihan ylisöpö!

   Delete
 2. Good luck with the exams - I am sure you will do well:-)

  If that vegan toothpaste tastes like bubble gum, I'll give it a try;-)

  P.S. You look so cute in that outfit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, I hope I will! There's lots of work to be done but I guess I can manage :) This toothpaste tastes like mandarin, there's also other flavours but I don't remember what. :D

   Delete