Sunday, February 9, 2014

I wanna sing a song that would be just ours but I sang them all to another heartI wanna take you somewhere so you know I care
But it's so cold and I don't know where
I brought you daffodils in a pretty string
But they won't flower like they did last spring

And I wanna kiss you make you feel alright
 I'm just so tired to share my nights
I wanna cry and I wanna love
But all my tears have been used up 


Heips kaikille pitkästä aikaa! Ompelin tällaisen helpon hamosen joululomalla ja tänään kävimme kaverini kanssa räpsimässä kuvia. Kaverilla oli järkkäri mukana, mutta totta kai siitä loppui akku juuri kun alettiin kuvaamaan. :D Piti sitten tyytyä mun pokkariin.. Harmi kun en älynnyt silittää hametta, ja vieläpä oli niin ihanan tuulinen ilma blaah. Olisi pitänyt ottaa kuvia viime viikolla, kun maassa oli kaunis lumipeite. Tällä viikolla on sitten satanut vaan vettä ja suurin osa lumesta jo sulanut yhhyy. Onneksi sain edes muutaman viikon ajan nauttia lumihangista ja kirpeästä pakkasesta. :)
  Värjäsin muuten tukan viime viikonloppuna. Värin pitäisi olla tumman ruskea, mutta siitä tuli ihan liian mustannäköinen. Jotta ei ihan valitukseksi mene tämä postaus, niin sanotaan että tykkään tosi paljon tästä asusta, rakastan mustan ja violetin yhdistelmää! Mun lempparivärit. :) Olen katsellut American Horror Storyn kolmatta kautta ja rakastunut täysin Misty Dayn tyyliin, tekee mieli koko ajan käyttää jotain shaalia. :D Tykkään muutenkin tosi paljon tuon kolmannen kauden puvustuksesta, olen siitä saanut paljon ideoita tuleviin ompeluprojekteihin. :) Vielä olisi kauden viimeinen jakso katsomatta, joten älkää spoilatko loppuratkaisua! 

Shirt: H&M
Skirt: DIY
Necklace: gift from a friend
Shawl: DIY
Gloves: DIY
Tights: Lindex
Boots: Inamagura


And if somebody hurts you, I wanna fight
But my hands been broken, one too many times 
So I'll use my voice, I'll be so f*cking rude
Words they always win, but I know I'll lose

And I'd sing a song that'd be just ours
But I sang'em all to another heart
And I wanna cry I wanna learn to love 
But all my tears have been used up


Ensi viikon perjantaina alkaisi kauan odotettu hiihtoloma! En ymmärrä miten nämä viikot taas menivät niin nopeasti, vastahan minä palasin opistolle joululomalta. :D Viikot ovat menneet enemmän tai vähemmän opintoihin keskittyessä, olen treenannut pianonsoittoa ahkerasti pääsykokeita varten, treenannut tulevia esiintymisiä varten luokkalaisten kanssa, opiskellut kasvatustiedettä, hillunut ihanien opistolaisteni kanssa, käynyt salilla ja lenkkeillyt ja stressannut aivan liikaa tulevaisuutta. Viime viikolla minuun iski semmoinen kunnon paniikki ja epäonnistumisen pelko, tuntui, että nytkö tämä elämä oli sitten tässä. :D Ajattelin, että feilaan kaikki pääsykokeet ja huomaan, että ensi syksyksi ei olekaan opiskelupaikkaa tiedossa. Osaan kyllä olla sellainen stressipallero, pelkään aina pahinta, vaikka pitäisi vain suunnata kaikki energia pääsykokeisiin valmistautumiseen. 
  Haen opiskelemaan muutamaan konservatorioon, ainakin Poriin ja Turkuun. Musiikin lisäksi aijon hakea taas kerran yliopistoon opiskelemaan englannin kielen kääntämistä. Viime keväänä hain pelkästään Oulun yliopistoon, tänä vuonna haen niin moneen kuin vaan pystyn. On niin tyhmää, että joka yliopistolla on ihan eri pääsykoekirjat, vaikka hakisin opiskelemaan samaa ainetta. On pakko yrittää satsata kunnolla vain yhteen yliopistoon, muuten joutuisi pänttäämään ihan liian monta kirjaa, eikä kuitenkaan oppisi niin hyvin, että pääsisi pääsykokeista kiitettävästi läpi. Ajattelin satsata kunnolla Oulun ja Jyväskylän yliopistoihin. Ouluun minulla on vahva tunneside, kun taas Jyväskylä ei kiinnosta pätkääkään, mutta siellä olisi mahdollisuus opiskella italiaa sivuaineena, mikä kiinnostaisi todella paljon. 
  Äh, minulla on hirveä valinnan vaikeus, että kumpaan satsaan enemmän, musiikiin vai kieliin. Musiikki on jotain, mitä rakastan yli kaiken, ja olisi unelmaa tehdä sitä työkseen, mutta en ole varma onko minulla mahkuja jatko-opintoihin. En yhtään tiedä, kumman valitsisin, jos sattuisi sellainen tilanne eteen, että saisin opiskelupaikan sekä konservatoriosta että yliopistosta!! Olen ajatellut, että menen sinne minne pääsen, jos siis pääsen. :D Katsellaan katsellaan. Tiedän, että tulevaisuus pitää sisällään vaikeita valintoja monessakin asiassa.Kiralle kiitos kuvista! :)

Olen niin rakastunut tähän kappaleeseen! <3 Ennen kuin aloitin opinnot Eurajoella, kuuntelin melkein pelkästään raskasta musiikkia, mutta nyt kun on luokka täynnä erilaisia muusikkotyyppejä niin on jotenkin tuo musiikin kuuntelu avartunut todella paljon. :DEnglish translation:

Today we went to take some pics with my friend. I wore my skirt that I made last Christmas holiday, haven't introduce it yet here. The weather was awful, it has been raining all week so almost all of that beautiful snow has melted away. :( And plus it was so damn windy..

I colored my hair last weekend, it suppose to be dark brown, but it looks like black. :P I don't wanna whine all the time, so I say that I really like this outfit that I wear in the pics. I love to combine black and purple, my two favorite colors! I've been watching American Horror Story's third season, and I'm in love with Misty Day's style, I'd like to wear a shawl all the time. :D I like a lot of third season's costumes, they have inspired me a lot with new clothing ideas. There's still the last episode left to watch, so no spoilers please!

Next Friday begins my long-waited winter holiday! The weeks have passed so fast, it feels that I just returned to school from my Christmas holiday haha. :D I have been playing piano a lot, practice for upcoming gigs, spend time with awesome people from my dormitory, went to gym and jogging, studied education science and spend too much time stressing about my future. I stress way too much about everything, last week I was panicing and being afraid that I will fail all the entrance exams and I will not get any study place. I should just save all the energy for preparing myself for the exams.
  I will apply to study music and English philology. I don't know which one I choose if I get accepted to study both. :O  We'll see, we'll see, I know that future holds difficult decisions.

Here's a song that I can't get away from my mind, so awesome song! <3 Another love <3

No comments:

Post a Comment