Wednesday, September 11, 2013

I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it

Nyt luvassa taas pikapostaus, oppituntini alkaa tänään vasta lounaan jälkeen jee. Palaan vähän kesän hankintoihin, oli tarkoitus julkaista tämä jo aikoja sitten, mutta minkäs teet kun ei ole netti koko ajan käden ulottuvilla. Koska rahatilanteeni oli koko kesän todella huono, ei kauheasti tullut shoppailua harrastettua, mikä on toisaalta ihan hyvä asia :D Rahattomana välttää kaikki turhat ostokset!

Sain tädiltäni söpön huulirasvarasian, joka on ostettu Naantalin Wanhasta kaupasta. Kauppa oli pullollaan vaikka mitä ihanuuksia, sellaista retrokamaa. :)

"I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it."

Tätini lahjoitti minulle myös pari nurkissaan pyörinyttä käyttämätöntä huivia, jotka kotiutin hyvillä mielin.
Tässä seuraavassa kuvassa minulla on kaulassani toinen noista huiveista ja kirpparilta eurolla ostettu pääkallovyö, josta en älynnyt ottaa tarkempaa kuvaa.
Rakastan koluta vanhoja taloja, sieltä voi löytyä vaikka mitä aarteita! Kävin äitini lapsuudenkodissa, joka on ollu asumattomana jo monia monia vuosia. Rintamamiestalon yläkerrasta löysin aivan ihania vanhoja lautasia, jotka nappasin mukaani. Totta kai kysyin mummoltani luvan. :DP.S. Ostin kirpparilta aivan ihanat kengät viidellä eurolla, esittelen ne seuraavassa postauksessa!English translation:
Here's something that I got this summer. I didn't have much money, so I couldn't do shopping a lot, which is actually a good thing. :D When you don't have much money, you avoid buying something useless!

P.S. I bought awesome shoes from the fleamarket, I will introduce them in the next post!

No comments:

Post a Comment