Friday, July 26, 2013

The Wanderer

Huhhuh, tämä kesä se vasta onkin ollut yhtä reissuamista! En ole montakaan päivää ehtinyt kotona homehtua vaan koko ajan olen jossain muualla ollut pyörimässä. Kivaa kun on ajokortin ja kulkuneuvon omistavia sukulaisia (ja iki-ihanat vanhemmat :D) niin tällainen ympäri Suomea reissaaminen on tällaiselle tyhjätaskullekin mahdollista. Tokihan se oli oma päätös, että kesälle ei tullut töitä hankittua, mutta au pair-vuoden jälkeen sitä vaan halusi rentoutua ihanien ihmisten seurassa eikä raataa niska limassa jotain hotellihuoneita siivotessa niin kuin olen muutaman kesän tehnyt. Toivottavasti se Kelan täti myöntäisi minulle vähän almuja niin ei tarvitsisi stressata työttömyyttä tai opiskelemattomuutta ainakaan tämän kesän aikana..

This summer has been full of travelling! Not so many days I have spent at home, it's so nice to have relatives with driver's licence and a vechicle so this kind of travelling across the Finland is possible for a poor girl like me. :D Of course it was my own decision not to take any job for this summer, but after the au pair year I wanted just relax this summer and not to work like I've done so many previous summers.

(Isken taas kertyneitä asukuvia tähän yhteen postaukseen!!)

Palattuani Länsi-Suomen reissultani lähdin seuraavana päivänä pikkuveljeni luo yökylään hänen uuteen asuntoonsa, johon hän muutti yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Kävimme katsomassa The Lone Rangerin, joka oli ihan ookoo pätkä, välillä kyllä hieman sekava, mutta pääasia, että siinä oli Johnny. <3 Päälläni oli Italian OVS:stä viime kesänä ostettu pitsimekko ja korkkarit ja harmaat ruusukuvioiset sukkahousut, jotka ovat muistaakseni Seppälästä hankitut. Ja koska Suomen kesä on tunnetusti lämmin, piti vielä kietoutua pitkään violettiin villatakkiin, ettei vain vilu yllättäisi.

After returning from my trip to Western Finland I went to my little brother's place, where he lives with his girlfriend. We went to watch the Lone Ranger, it was ok. I wore a black lace dress and black high heels which I bought from Italy's OVS last summer and also grey stockings with black rose pattern. And because Finland is famous of its warm weather, I wrapped myself into long purple cardigan (which is not in the pictures though).

Heti seuraavana päivänä lähdin äitini kanssa Kaaville morjestamaan tuttavaperhettämme, oli ihanaa nähdä lapsuudenystäviä pitkästä aikaa. :) Päivä oli aika vilpoisa joten laitoin topin päälle H&M:n villapaidan. Käsissä on Bijou Brigitten pitsikynsikkäät, hame on Queen of Darknessilta, kengät Iron Fistiltä ja rusettipanta on tilattu vuosi sitten Backstreetiltä. Ja ihana kassini on peräisin Disney-kaupasta. :) 

Here's one outfit from the last week when I went to visit my friends in a nearby town. Shirt is from H&M, skirt from Queen of Darkness, shoes from Iron Fist and bag from Disney shop.


Tyylilyylit
Maanantaina lähdimme perheeni kanssa Alahärmään Powerparkiin, jossa viivyimme keskiviikkoon asti. Kaksi päivää erilaista kieputusta huvipuistolaitteissa.. oli kyllä pää sekasin ja jalat ihan väsyt kävelemisestä, mutta hauskaa oli! Olisin kyllä kaivannut jotain todella hurjaa ja adrenaliinin nostattavaa laitetta, mutta kyllähän tuolta puistosta löytyi ihan kelpo laitteita, joiden kyydissä tuli kiljuttua. Ensimmäisenä päivänä pukeuduin Lindexin shortseihin, pikkuveljeltä pöllittyyn Memes-huppariin, raitasukkiin ja Iron Fistin tennareihin. Päähän kiedoin vielä huivin ja käsiin pistin Bijou Brigitten "ajohanskat".

On Monday I went to one amusement park (called Powerpark) with my family and we returned home on Wednesday. Here's my outfit from Monday.


Toisena huvipuistopäivänä laitoin päälle pitkähihaisen peruspaidan ja sen päälle H&M:n tiikerimekon, joka on tällä hetkellä lempparimekkoni, käytän sitä koko ajan. Jalassa H&M:n legginsit ja edelleen ne Iron Fistit.

Here's my outfit from last Tuesday. Dress and leggins is from H&M. The dress is my favourite at the moment, I wear it all the time!

Love you honey <3

Tänään olisi sitten luvassa Qstockin ensimmäinen päivä!! <3<3 Odotan ainakin innolla Amorphiksen, Kotiteollisuuden ja Within Temptation keikkoja! Meikit ja vaatteet on jo valmiina, voisi varmaan tästä pikku hiljaa alkaa lipumaan festarialueelle.. Hyvää viikonloppua kaikille! :)

Today begins the Qstock festival! <3 I'm looking forward for Amorphis, Kotiteollisuus and Within Temptation!  Have a nice weekend everyone!No comments:

Post a Comment