Tuesday, July 9, 2013

The last memories

Tämä tyttö se on jo yli viikon ajan elellyt koti-Suomen kamaralla! Perjantaina 28.6 lensin vähän haikein mielin Venetsiasta Helsinkiin. Enemmän fiiliksistä voi lukea Italian blogini puolella, klik

Laitan tähän muutaman kuvan viimeisimmiltä päiviltä. Kesällä Italiassa monet yökerhot suljetaan kuumuuden takia ja aukaistaan jonnekin syrjemmälle ulkoilmaversioina ja vasta viimeisellä Italian viikollani kahteen tällaiseen Padovan ulkoilmabailupaikkaan "eksyin". Harmitti suuresti, ettei tullut useammin käytyä, kummatkin paikat olivat niin hienoja! 

Viimeisenä viikonloppunani lauantaina suunnistimme yliopiston takana olevalle joelle, jonka rannalle oli pystytetty baarikojuja ja istumapaikkoja (enn taaskaan muista paikan nimeä :D), istuimme rannalle kuuntelemaan bändiä, joka soitti joen päällä kelluvalla lavalla. Ylläni oli musta tyllimekko ja huikeat korot, joilla oli kyllä aika haastavaa kävellä pitkin mukulakivikatuja. :DSaturday's outfit

A band playing

Viimeisenä iltanani, eli torstaina (27.6) päädyimme parin ystäväni kanssa Chioscoon, joka on kesäversio suosikkiyökerhostamme Fish Marketista. Harmi, etten oikein saanut onnistuneita kuvia paikasta, tässä nyt muutama kuva kuitenkin. Paikka koostui monista eri baarikojuista, erilaisista istumapaikoista ja pienistä rakennuksista, jotka oli sisustettu jonkin teeman mukaan, kokonaisuudessaan koko paikasta tuli mieleen jonkinlainen lomakylä. :D Yksi rakennus oli ihan älyttömän hieno, sisällä oli mm. vanha särkynyt piano ja jokin ihme alttari, paikassa oli sellainen ihanan "spooky"-tunnelma. ;D 
  Ilta meni haikeissa tunnelmissa, tunnit tuntuivat kuluvan liian nopeaan. Istuimme tähtitaivaan alla aurinkotuoleissa drinkkejä juoden ja jutellen. Tulee kyllä ikävä niitä ihmisiä ja sitä kaupunkia, kaikkia niitä ihania hetkiä. <3

Vielä lähtöpäiväni aamunakin yritin sulloa matkalaukkuihin kaikkia tavaroitani, olin koko viikon pakannut, purkanut, pakannut ja purkanut, välillä matkalaukku oli liian painava (siis seriously, vaan 20 kiloa saa olla??), välillä en saanut sitä kiinni ollenkaan. Kyllä huokaisin helpotuksesta kun sain vihdoin kaikki tavarat laukkuihin, ja mikään laukku ei ollut liian painava! Yhdet vähän risat saappaat jouduin kyllä jättämään, yhyy.
  Aamulla olin kyynelsilmin sanonut heipat hoidokkilapsille, eihän ne pienimmäiset (1- ja 3-vuotiaat) ymmärtäneet, että en tulekaan enää takaisin. Kyllähän se vähän sydämestä riipaisi, kun tiesi, ettei enää olekaan niin iso osa niiden pikkuisten elämää. Perheen nuorimmainen oli vain viisi kuukautta kun tähän perheeseen saavuin, joten olen ollut hänen varaäitinään suurimman osan hänen elämästään. Toiseksi viimeisenä päivänä kun pikkuneiti saapui kotiin hän minut nähdessäni hihkaisi nimeni Tiiiiaaaa. Vauva osaa nyt kaksi sanaa, mamma ja Tiia. :'D En voi sanoin kuvata sitä tunnetta, kun kuulin hänen lausuvan nimeni. Tuntui, että enhän minä voi tuota pientä tänne jättää! :D

Nyt vietän loppukesän Suomessa rentoutuen, festareilla pyörien ja kavereita nähden. Ja ommellen!! Ja jossain vaiheessa pitäisi miettiä, että mitä sitä tekisikään sitten kesän loputtua.. Täytyy myöntää, että kyllä se Italiaan paluu vähän houkuttelisi... Katsotaan nyt, mitä elämä tuo tullessaan.


I took a pic just before leaving


You will always be in my heart <3


English translation:

This girl has been living in Finland for almost one week! I returned to home from Italy on Friday 28.6, I spent in Italy almost one year.

Here I put some pictures from my last week there. In the summertime it's normal in Italy that some nightclubs close their doors for the summer and open somewhere outside the city as a some kind of open air club. In my last week in Italy I visited two of these places and I liked them a lot. What a pity that I didn't go there earlier!

On my last Saturday we went with my friends on the riverside near the university, which was full of bar counters, chairs and tables. We sat near the water and listened one band which played on the stage that was built on the water. I was wearing a black tulle dress and high high heels, it was a bit tricky to walk on the cobblestone streets. :D

On my last evening in Padova (27.6) I went to Chiosco with my friends. It is a summer version of our favourite nightclub, Fish Market. It's a pity that I didn't manage to take good pictures, here's just some awful ones. The place was consisted of bar counters, different kinds of seats and little buildings, it reminded me of some kind of holiday village. :D One building was so awesome, inside there was an old broken piano and some kind of altar, the place was wonderfully spooky.
  The evening passed with wistful atmosphere, the hours went too fast. We were sitting under the starlit sky drinking drinks and talking. I'm sure I will miss all those people, that city and all those wonderful moments.


3 comments:

 1. Ihana postaus, jotenkin hirmuisen haikea olo tuli itellekkin, kun luki nuita viimeisiä kappaleita. ♥ Varmasti on ollut kokonaisuudessaan opettava ja kasvattava reissu, onneks muistot pysyy aina, jos niitä vaalii. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos mukavasta kommentista! :) Juu olihan se kaikenpuolin ihan mahtava reissu, kyllä mä sieltä kotiin palasin vähän eri henkilönä. Muistot säilyy kyllä loppu elämän :)

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete