Saturday, July 13, 2013

I am home, I am in piece

Olen nauttinut Suomessa olostani täysillä. Viimeiset Italian kuukaudet olivat minulle syyn jos toisenkin takia rankkoja ja nyt tuntuu ihanalta olla kotona rakkaitten ihmisten ympäröimänä ja maaseuden rauhassa, omasta itsestäkin tuntuu niin paljon rauhaisammalta. Lapsuuden maisemia katsellessa, hiljaisuudesta nauttiessa ja raikasta ilmaa hengittäessä tuntuu todellakin, että sielu lepää. :)

I have enjoyed my time in Finland with all my heart. It feels so wonderful to be around my love ones and in the calmness of the countryside, I haven't felt so calm for a long time. Watching the childhood's landscapes, enjoying the silence and breathing fresh air, ah it feels that my soul is in piece. :)


I visited my granny, she made rhubarb pie <3

I went jogging alone but my dog decided to follow me :DWalking with my dear ones <32 comments:

 1. Voi miten ihania nuo sinun koiruudet on!!!^^ Nallukoita!!^^
  Se on hassua miten se kotiin paluu tuntuukin aina tuolta kun on käynyt jossain!! Ensin haluat asua ja mennä muualle, nähdä maailmaa yms, ja sit kun saapuu synnyinseuduilleen niin huomaa kuinka pieni osa sinusta on aina kuulunut sinne ja huomaat saavas ihanan raukean tunteen kun palaat niille vanhoille seuduille vaikka vain lyhyenkin ajan jälkeen, saati sitten miltä tuntuu tuollaisen pidemmän ajan jälkeen!!!^^:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan ne semmosia mussukoita <3 :)) Niinpä, on se älyttömän mukavaa nähdä maailmaa, mutta vielä mukavampi se on palata kotiin. Kirjoitit kyllä osuvasti! :)

   Delete