Wednesday, May 8, 2013

A year ago the journey began..

Mun blogilla tuli sitten yksi vuosi täyteen! Viime vuonna näihin aikoihin tein ihka ensimmäisen blogikirjoitukseni! Blogini on nyt siis yksi vuotias taapero. ;)
Olen aina rakastanut kirjoittamista, joten on kyllä ihme, että en blogia perustanut aikaisemmin. Ennen oman blogin pitämistä en edes lukenut muita blogeja, blogimaailma oli minulle täysin vieras paikka. En muista tarkalleen, milloin askeleeni eksyivät blogimaailman poluille, mutta muistan, että viime toukokuussa sain yhtäkkiä päähäni (parin löytämäni ihanan blogin inspiroimana) ajatuksen omasta blogista.
  Alunperin kaavailin tästä blogista aika käsityöpainoitteista, ja ensimmäiset postaukset sitä aika paljolti olivatkin, mutta pikku hiljaa pieni materialistimörkö sisälläni halusi tuoda myös esille rakkauttani kenkiin, vaatteisiin ja muihin ihanuuksiin. Nykyään käsityöt ovat jääneet vähän taka-alalle ja  postailen tänne kaikkea, mikä minua kiinnostaa, shoppailun lisäksi musiikki, elokuvat, tv-sarjat, kirjat ja niin edelleen. Ja onhan blogin nimikin DreamingMoon'sWorld, joten hyvähän se on nimen mukaisestikin esitellä koko maailmaani, eikä vain yhtä osaa siitä. :)
  Tiedän, että postaustahtini on hieman hidastunut, mutta kirjotan tämän lisäksi Italia-blogia, ja aina en ole varma mitä postata sinne ja mitä tänne. Käväisin pari viikkoa sitten Mantovassa, juttua ja kuvia kaupungista löytyypi kahdessa postauksessa, part 1 ja part 2. ;) Ja viime lauantaina tein päiväreissun ihanaiseen Veronaan, siitä postausta luvassa kunhan saan kuvat muokattua!

Blogini ei ole ainoa, joka täytti vuosia, itsellä tuli viime viikon maanantaina 21 vuotta täyteen. :) Esittelen piakkoin saamiani lahjoja, sain host-äidiltä ja parilta kaverilta jotain kivaa!

Mitä teitä kiinnostaisi lukea?
Jos teillä on jotain postaustoiveita, niin niitä ottaisin ilolla vastaan!

4 comments:

 1. Onnittelut blogin puolesta ja onnittelut sinulle :)
  Hmmm...itse tykkään kovasti lukea asupostauksia, joten ne olisi kivoja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Tykkäisin itekkii asupostauksista mut tällä hetkellä vähän hankala toteuttaa ku pystyy vaa ottamaan hienoja teinipeilikuvia :D Mut pitää yrittää muistaa kysyä kavereilta jos ne räpsäisis välillä kuvia. :)

   Delete
 2. Voi, onnittelut molemmista synttäreistä! :)♥ Videopostaukset on aika kivoja, ois mukava nähhä siut myös videolla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia :) Hahhaa joo vois harkita videopostausta, oon vaa aika tekniikan ihmelapsi, joten pitäis pyytää jotakuta auttamaan editoimisessa ja muussa :D

   Delete