Monday, March 18, 2013

You'll never be what is in your heart

Laitan tähän muutaman kipaleen, joita on tullut tässä lähiaikoina kuunneltua ihan urakalla. Yleensä ostan aika paljon cd-levyjä, mutta en ole löytänyt Padovasta kuin yhden musiikkikaupan ja siellä ei hirvemmin tuota raskaampaa musiikkia ole tarjolla.. Ja nyt kun en ole Radio Rockia kuunnellut pitkään aikaan niin en tiedä oikein mitään uusia biisejä, nyt tulee vaan luukutettua kaikkea vanhaa ja vaihtelu virkistäisi. :D Ennen kuuntelin Radio Rockia joka päivä ja silloin tiesi hyvin bändien uusista julkaisuista yms, mutta nyt ei. En edes tiennyt, että Amorphikselta tulee uusi levy ja tuo bändi on sentään yksi lemppareistani! 

Mutta tässäpä näitä biisejä, jotka soi tällä hetkellä koko ajan:

Sonata Arctica: White Pearl, Black Oceans

Sonatan viimeisin levy oli vähän pettymys minulle, joten olen sitten kuunnellut enemmän heidän vanhempaa tuotantoaan, erityisesti Reckoning Nightia, jolta tämä kappale on tämän hetkinen suosikkini.
Mumford & Sons: Little Lion Man

Pikkuveljeni linkkasi tämän biisin minulle viime syksynä, tykästyin siihen heti, mutta varsinkin nyt kuuntelen sitä koko ajan. 
Adele: Rolling in the Deep

Tykkään Adelen äänestä tosi paljon, mutta en ole tutustunut hänen tuotantoonsa kuin muutaman kappaleen verran. Tällä hetkellä tämä on suosikkini. <3
30 Seconds To Mars: The Kill (Bury Me)

Olen vasta ihan lähiaikoina tykästynyt tähän bändiin ja aikomus olisi mennä heidän keikalleen kesällä. Bändi esiintyy Padovassa heinäkuussa ja pitäisi kyllä ostaa ne liput jo tällä viikolla etteivät ehdi loppua kesken! Jared Leto, haluan nähdä sinut livenä <3

System of a Down: Spiders

Olen luukuttanut bändin kahta ensimmäistä levyä lähiaikoina, en malta odottaa, että pääsen heidän keikalleen elokuussa!! 


Onko teillä jokin kappale, joka on soitossa koko ajan? Ja jos tiedätte jotain hyviä uutuusbiisejä (tai vanhoja whatever) niin please linkatkaa! :)English translation:

Here's some songs that I have listened a lot lately. ;)

No comments:

Post a Comment