Sunday, March 31, 2013

Hurricane

Ei oo mun pääsiäinen sujunu ihan suunnitelmien mukaan. :P Oli tarkoitus tehdä pieni reissu kaverin kanssa Bolognaan tai Milanoon, mutta tietenkin koko viikonlopun ajaks sattu hirvee sadekuuro, joten kaikki suunnitelmat peruuntuivat. Toivottavasti maanantaina päästään tekemään päiväreissu johonkin lähikaupunkiin!

Oon onnistunu aika hyvin olla shoppailematta, piti säästää rahaa kuntosalikorttiin ja konserttilippuihin. Kesällä olisi luvassa ainakin kaksi (toivottavasti) huippua konserttia, nimittäin 30 Seconds To Mars ja System of a Down!! 30 Seconds to Mars tulee tänne Padovaan heinäkuussa ja kaverin kanssa mennään ehdottomasti katsomaan! Aloitin bändin kuuntelemisen vasta tämän vuoden puolella, joten en kaikkia biisejä (vielä) heiltä tunne, mutta onpahan aikaa tutustua. Niin ja SOADin keikkaa olen tainnut jo hehkuttaakin täällä, mutta hehkutanpa vielä lisää! :D Kyseinen bändi on ollut lemppareitani jo monta vuotta, uskon että on huippu keikka luvassa! En malta odottaa, että pääsen rokkaamaan Chop Sueyn tai Toxicityn tahtiin. ;)
  Mut joo, yhden vaatejutun olen ostanut itselleni, nimittäin kivat legginsit H&M:ltä. Oon ihan rakastunu näihin, käytän näitä melkein joka päivä. <3 En ois uskonu, että käytän joskus legginsejä housujen tavoin, mutta nämä on ihan suht paksua kangasta, että housuista käyvät ihan hyvin. Näin myös H&M:llä ihanan Cry Baby-paidan, aargh miksi en heti sitä ostanut, kuitenkin ovat loppu kun seuraavan kerran kyseiseen liikeeseen eksyn. Johnnnyyy <3 :'(Meinasin ihan unohtaa yliopistohaun! Naputtelen sitä tässä samalla kun blogia päivitän. En oikeasti tiedä yhtään mitä teen kesän jälkeen, pää on ihan pyörällä, mutta ajattelin nyt ainakin varmuuden varalta hakea jonnekin, ehkäpä varmistettu opiskelupaikka auttaa isojen päätösten teossa. Toisaalta haluaisin jäädä Italiaan, sillä rakastan tätä maata, mutta toisaalta olisi kiva palata Suomeen, siellä on kuitenkin kaikki sukulaiset ja suurin osa kavereista. Mutta jos nyt aloitan yliopisto-opiskelun, se veisi elämästäni VIISI vuotta, enkä nyt halua jäädä niin pitkään paikoilleni. Tunnen itseni niin levottomaksi, haluan matkustella ja nähdä maailmaa, en jumittua yhteen paikkaan liian pitkäksi aikaa. Mutta toisaalta tykkään opiskelusta todella paljon. :D Aaargh what to do! :P
  

Pizzaa omnom ja caffe lattea <3

Spring is here <3No comments:

Post a Comment